definition af hensynsløs kørsel

definition af hensynsløs kørsel

Hensynsløs kørsel er en forseelse i de fleste stater . Hvis de dømmes for en forseelse forbrydelse , kan du blive genstand for en bøde på $ 250 eller højere . Desuden kan du leve op til et år i fængsel . I nogle stater , definerer begrebet skødesløse kørsel eller farlig kørsel hensynsløs kørsel . Der er forskellige former for en hensynsløs kørsel forseelse

Juridisk definition

Ifølge den juridiske forklaringer hjemmeside , er hensynsløs kørsel " kørsel af et køretøj i en prekær måde uden at være opmærksom på omstændigheder . . og de gældende regler , helt uden hensyn til mulige konsekvenser af en sådan kørsel . . "

Overdreven Hurtigere og Racing

Driving 20 miles i timen hurtigere end de foreskrevne fartgrænsen vil fremprovokere en hensynsløs kørsel citat , uanset hastighedsgrænsen . Hvis du når eller overstiger 80 miles i timen uanset mandat hastighed grænse , det er også en handling af hensynsløs kørsel . Enhver form for street racing er hensynsløs kørsel .

Man skal rejse i et fornuftigt tempo afhængigt af rejser omstændigheder, såsom trafik- eller vejrforhold . Hensynsløs kørsel omfatter kører for hurtigt om betingelserne .

Eluding politiet eller passere en Emergency Vehicle

Uforsvarlig kørsel omfatter kørsel med den hensigt at omgå eller unddrager nogen form for retshåndhævelse tjenestemand. Derudover går en nødsituation køretøj , sikkerhed køretøj , firetruck , eller retshåndhævende køretøj viser en sirene og /eller blinkende lys , medmindre andet er bestemt af retshåndhævende myndigheder er en handling omfattet af en hensynsløs kørsel straf .

Passing en Stoppet School Bus

hensynsløs kørsel omfatter passerer en skolebus , mens den er stoppet , og visning af stopskilt signal , mens det er læsning eller aflæsning passagerer , eller mens den er standset i en jernbane krydser .

Manglende Udbytte af Display rette signaler

Du skal give til højre -of -vejs trafik på alle tidspunkter for at undgå en uforsvarlig kørsel citation . De fleste skæringer har en " yield " skilt, der angiver , at du skal give til højre -of -vejs trafik . Hensynsløs kørsel omfatter også manglende vise korrekte trafiksignaler , mens du fører dit køretøj . Dette omfatter brug af blinklys .

Alle retsakter Usikre Kørsel

Kørsel på nogen måde, kan forhindre ordentlig kontrol og sikkerhed af køretøjer , omgivende køretøjer eller fodgængere er hensynsløs kørsel . Dette kan omfatte kørsel to ajour på en to-sporet vej eller en enkelt vognbane , passerer to side -by-side biler på samme tid , medmindre det på en motorvej med mere end tre kørebaner rejser en retning , der passerer en bil på et fortov eller skulder , forbi et køretøj på en jernbane kryds , og usikre kørsel i parkeringsarealer.


Relaterede artikler


minnesota motorcykel sikkerhedsuddannelse
hvordan man kan læse et trafikuheld rapport
tonet love i Maryland
sikkerhedssele sikkerhedsprogrammer til skoler
hvordan man kan afgøre sædvanlige trafikforhold
hvordan man skubber starte en bil ( med manuelt gear / gearstang )
hvordan man forebygger træthed hos føreren
hvordan man kan forebygge distraktioner under kørslen
autostol sikkerhed love i Texas
krav til Texas klasse kørekort