grunde til ikke at køre

grunde til ikke at køre

Du skal bruge:
Deer tape eller hjorte lim

De fleste mennesker bruger deres køretøj dagligt for at komme fra hjem, arbejde, fodbold praksis , til købmanden og andre steder en travl dag . kan efterspørgslen . Selv om det kan virke upraktisk at opgive kørslen , nedskæring har en lang række fordele . Overvej at afsætte et par dage i ugen som ikke-køredage at hjælpe miljøet , forbedre din sundhed og spare penge .

Hjælp Miljø

Selv om vi skal have vores biler tjekket for at sikre, at de opfylder emissioner standarder , er de stadig producerer miljøgifte, der forårsager smog og andre miljømæssige problemer . Visse biler producerer mere udslip end andre, men alle køretøjer frigivelse forskellige biprodukter i atmosfæren , siger PBS. com . PBS. com rapporterer også, at næsten en tredjedel af den samlede forurening i Amerikas Forenede Stater, er forårsaget af køretøjer . Skære ned på kørsel er en fantastisk måde at medvirke til at reducere emissionerne din bil producerer og bidrage til at mindske forureningen .

Forbedre Din Sundhed

Næsten alle er skyldige i at køre deres bil til en butik , der ligger kun få minutter væk . Hvis afstanden er kort nok , så prøv at gå eller ride en cykel til at gøre dine ærinder i stedet . Dette kan ikke fungere, hvis du har brug for at besøge købmanden og bliver nødt til at bære tunge tasker hjem , men overvej at gå i banken for at deponere en check eller tage en afslappet tur på posthuset for at sende et brev i stedet for at køre hver gang . Disse gå-og cykelture er en fantastisk måde at snige nogle fysisk aktivitet ind i en dag, der normalt kun omfatter siddende bag et skrivebord , sidder i en bil eller sidder på sofaen . Mayo Clinic rapporter om, at regelmæssig motion har mange fordele , herunder bekæmpelse af kroniske sygdomme , vægtkontrol og øge din energi niveau .

Spar penge

Ifølge CBS , som i marts 2009 den gennemsnitlige gaspris i hele nationen var 2,75 dollar per gallon , en kæmpestor 81 cent højere end den gennemsnitlige blot et år tidligere , og eksperter forudser , at de gaspriser, vil kun fortsætte med at stige . Uanset om du kører en gas Guzzler eller en mere økonomisk køretøj , ikke at køre et par dage ud af ugen er sikker på at spare penge . De fleste byer kan tilbyde en bred vifte af offentlig transport muligheder , herunder metro -systemer og busser , der koster betydeligt mindre end hvad vi betaler for gas på daglig basis . Det er naturligvis ikke altid praktisk at tage bussen i stedet for dit eget køretøj , men de fleste mennesker kan finde et par dage i den uge, hvor offentlig transport er en helt realistisk mulighed .


Relaterede artikler


hvordan man kan placere auto spejle
hvordan man kan øge brændstof kilometertal på en Nissan grænse
med flere stop ruteplanlægning
hvordan du beskytter din bil mod tyveri
Fakta om voksen sikkerhedssele sikkerhed
hvordan man kan trække en Ford bil
hvordan man bruger overdrive for at spare gas kilometertal
måder at bekæmpe en fremskyndelse billet
race bilkørsel tips
hvordan man kan sænke dine chancer for en bil indbrud