hvad er årsagerne til bremsefejl ?

hvad er årsagerne til bremsefejl ?

I moderne biler er bremsning opnås gennem brug af et lukket hydraulisk system . Det er en pålidelig og effektiv . Total bremsesvigt er sjældne, men der er faktorer , der bidrager til kørsel situationer, der kan blive farlige hurtigt . Det er en god idé at være bekendt med symptomer og årsager til bremsefejl og ved, hvordan man kan reagere hensigtsmæssigt .

Bremsevæske

En bilens bremsesystem bygger på en speciel hydraulisk væske med specifikke egenskaber, der gør det velegnet til brug i bremsesystemet . Periodisk føreren bør tjekke reservoiret på toppen af hovedcylinderen for korrekt bremsevæske niveau. Normal brug vil få niveauet til at falde gennem tiden . Hvis du bemærker det niveau slippe stejlt i løbet af et par dage , eller hvis det ned til to tredjedele fuld , er det tid til at tilføje væske . Lav bremsevæske kan forårsage bilens bremser til at føle svampet eller kræve gentagne pumpning af fodpedalen for at standse bilen . Det er et alvorligt problem . Du er nødt til at fylde reservoiret tilbage op eller risikere at erhverve en nonfunctional bremsepedalen .

Bremseklodser

Friktionen genereret af gentagen , kraftig brug af bremsepedalen faktisk kunne forårsage bremseklodser til overophedning og arbejde dårligt , hvis overhovedet . Det er ikke en permanent situation . Når de køle ned , de vil arbejde fint igen . Hvis du har mistanke om puderne bliver varm , er det en god ide at trække over det samme og give dem en chance for at komme sig. Bremseklodser også bære ned gennem tid og skal udskiftes .

Del Manglende

Svigt i nogen af de fysiske dele , der udgør bremsesystemet kan forårsage dine bremser stoppe med at arbejde . Ud over de bremseklodser , er der også rotorer , calipre , trommer ( på nogle biler) og bremse linjer, der pludselig kan svigte . Hvis du opdager noget mærkeligt ved den måde, din bil stopper , såsom skrigende , slibning , træk til den ene eller den anden side , eller pedalen går til gulvet , har det tjekket ud af en professionel.


Relaterede artikler


tips til at hjælpe dig passere bilister uddannelse
hvad er de betonplader på parkeringspladser hedder ?
hvordan man stopper en Toyota bil med en stak accelerator
hvordan man kan : exit .... en bil synker i vand ( redde dit liv )
hvordan du opretter en biltur
tomtom gps oplysninger
hvordan man kan være sikker fra vinterens storme
hvordan man skal behandle gadeoptøjer - nemme tips
california bil sikkerhedssele lov
hvordan man bliver en f1 racer