hvad gør målere i bilens instrumentbræt betyde ?

hvad gør målere i bilens instrumentbræt betyde ?

Målere af bilens instrumentbræt tilslutte driveren til bilen . Målere giver oplysninger om , hvordan bilen er så god, som antallet af rejser og reserver af brændstof . Mens alle biler i hvert fald en speedometer og benzinmåler, giver mange køretøjer en række andre måleinstrumenter , der giver mere operationel information

. Speedometer

Formålet med speedometeret er indlysende . Den angiver hastigheden kørsel og hjælper dig med at overholde hastighedsgrænserne . Hastighedsmålere er generelt korrekte , men kan blive påvirket af ændringer i diameteren af dæk af køretøjet .

Highways i nogle stater er markeret med skilte ved intervaller , der er designet til at lade dig teste din speedometer nøjagtighed . Hvis du laver 55 mph , for eksempel , bør du gå mellem to speed- check tegn i en bestemt mængde tid , der vil blive givet på skiltene .

Brændstofmåler

brændstofmålere ofte er kalibreret til at falde meget langsomt under den øverste fjerdedel af tanken , mens fremme hurtigere fra de tre-kvart point til en fjerdedel tank . Nogle af brændstofmålere har en associeret advarselslampe til at angive brændstof værdier under en fjerdedel af en tank .

omdrejningstæller

Tachometre angive omdrejningstal, erklærede i omdrejninger per minut , for motoren. Tachometre ofte indikerer en " rød tråd " eller det maksimale omdrejningstal motoren kan indstilles til uden risiko for skader på motoren . Skiven af omdrejningstælleren normalt læser i ét tal repræsenterer tusindvis af rpms .

Electric måler

Den voltmeter viser den mængde elektrisk spænding , målt i volt , af afgiften går ind i batteriet . En normal læsning for voltmeter svinger mellem 12 og 14,5 volt . Advarsel lys bruges til at angive aflæsninger uden for de normale i nogle biler .

amperemetre angive strømstyrke eller mængden af elektricitet , der strømmer gennem systemet . En negativ amperemeter læsning angiver den aktuelle flyder fra batteriet til bilens elektriske system . En positiv læsning indikerer at batteriet er ved at blive opkrævet af bilens elektriske system .

olietryk

Olien Manometeret afspejler den interne olietrykket , da det er flyttet inden motoren . Den måles i pounds per kvadrattomme . Olietryk målere har som regel en grøn eller sikker indikator for korrekt olietryk rækkevidde . En olietryk læsning for lavt kan indikere en mangel på olie i motoren . Dette kan føre til motorsvigt . Nogle køretøjer har en olietrykvisningen lys i stedet for en sporvidde at angive , når trykket er uden for sikre driftsområde .


Relaterede artikler


hvordan man skal reagere efter en bilulykke
hvordan man skal køre som en professionel
typer af Crash Test Dummies
hvordan man kan leje et køretøj uden et kreditkort
hvordan du installerer link snekæder
hvordan man kan reducere smog
hvordan man kan forbedre auto gas mpg
hvordan man kan trække en minivan
bjærgningskøretøj chauffør certificering
hvordan du får din bil klar til vinteren måned