hvordan du udskifter forruden registrering inspektion stickers

hvordan du udskifter forruden registrering inspektion stickers

Flere amerikanske stater foretage en årlig bilsyn , inden der udstedes en registrering til ejeren af en bil . Det statslige inspektion kan tjekke et motorkøretøj for driftssikkerheden , emissioner eller begge dele. De fleste motorkøretøjer afdelinger sted klistermærker på forruden med forfaldsdatoen for de næste bilsynsvirksomheder . Skulle der klistermærke kommer ud for en eller anden grund der findes procedurer i de fleste udstedelse stater for at få en erstatning uden at have bilen vaeret underkastet fornyet inspektion før den årlige forfaldsdatoen

Du skal bruge:
Deer bånd eller hjorte lim .


1 .
Sæt en stat inspektion mærkat , som simpelthen har pillet ud. New York state DMV anbefaler at bruge hjort tape eller hjorte lim til at genanvende mærkat til forruden .
2 .
Saml de dokumenter vedrørende køretøjet , herunder de nuværende registrering , kvittering for inspektion og dit kørekort . Lav en note af køretøjets identifikationsnummer , model , fabrikat og år , hvis disse ikke er noteret på registrering . Kontakt din lokale DMV kontor for at kontrollere udskiftningen for tabte , stjålne eller beskadigede inspektion klistermærker . Mange anfører, at mandatet bilsyn vil erstatte klistermærker uden at ejerne gentage det statslige kontrolorgan . Nogle stater giver specifikke oplysninger om kontrol mærkat udskiftning , herunder New York , Texas , Vermont og Virginia .
3 .
Send en anmodning om en udskiftning i New York bilsynsvirksomheders mærkat til DMV med årsagen til din anmodning . Omfatter bl. a. modtagelse for den aktuelle kontrol eller dit telefonnummer i dagtimerne sammen med bilens nummerplade nummer, år og gøre , datoen for den seneste undersøgelse og den kilometertælleren kilometertal , når inspektionen fandt sted . Skriv serienummeret på den originale mærkat på anmodningen, hvis du har det. Medtag en check eller postanvisning for 2 dollars , der skal betales til Commissioner of Motor Vehicles .
Præsidium Forbruger-og Facility Services
Division Vehicle Safety Services , NYSDMV
PO Box 2700-ESP
Albany , NY 12. 220-0. 700
4 .
Sæt en Vermont bilsynsvirksomhed klistermærke på en officiel inspektion station , hvis forruden er behov for udskiftning . En stat lov forbyder skrabe et klistermærke fra den gamle forruden og genanbringelsen det på en ny . Vermont tilbyder ikke et middel til at erstatte klistermærker uden at have køretøjet inspiceres igen , medmindre forruden er beskadiget og skal udskiftes . En sticker , der er stjålet eller tabt , kan kun erstattes af at have bilen vaeret underkastet fornyet inspektion .
5 .
Sæt en Texas State inspektion mærkat i amter , der kræver emissionsprøvning ved at kontakte en Department of Public Safety udfordring /afkald station ved telefonen . Brug den statslige fastsatte Web locator til udfordringen /afslag station i nærheden af dig . Der er ingen mærkat udskiftning procedure i Texas amter , der ikke prøvekøretøjer for emissioner på grund af de lave omkostninger til afprøvning .
6 .
Sæt en Virginia stat registrering mærkat ved henvendelse til Virginia State Police Safety Division i nærheden af din by . Udskiftning klistermærker er tilgængelige uden at gentage staten bilsynsvirksomhed. Henvise til den kortet på Virginia State Police hjemmeside for at finde den nærmeste kontor dig.


Relaterede artikler


Maryland sikkerhedssele love
hæl - tå skift teknikker
hvordan man kan indgive en klage til caltrans
hvordan man kan læse din kørsel record
hvad er en ekstra vognbane ?
hvordan man kan forbedre mpg i en Ford Ranger 4.0l
hvordan man programmerer en Ford radio
hvordan man kan glide koblingen
hvordan man finder en parkeringsplads med eller uden højteknologiske bistand
hvordan man får et kørekort i Dubai