hvordan man fire hjul

hvordan man fire hjul

Fire Wheeling består af kørsel af et køretøj fra en asfalteret vej , såsom sand , grus eller gennem mudder . Fire hjul kørsel kan ske ved hjælp af et stort køretøj , såsom en lastbil eller en mindre køretøj , såsom en terrængående køretøj , almindeligvis kaldet en ATV . Fire Wheeling kan gøres til sport eller nydelse , men uanset hvad sagen måtte være, kan fire skalten være farligt , hvis det gøres forkert . Der er meget at vide om fire skalten for at holde dit køretøj oprejst

Du skal bruge: .
Tire manometer
Luftkompressor .
Slæbekablet .
Yard stick .
Brændstof dunk .


1 .
Sænk dæktrykket i hvert dæk . Dæk tilbyder masser af trækkraft , når de er på det rigtige pund per kvadrattomme eller PSI , men faldende tryk endnu 3A55 PSI vil give mulighed for endnu mere trækkraft . Loppetjans dæk vil ombryde omkring klipperne og tilbyde bedre greb . Hvis de fire Wheeling foregår på sand , er det bydende nødvendigt , at dækkene er meget lav . Dæk, der er fuldt oppustet , vil ikke køre på sand , og desuden vil dækkene grave ned i sandet forårsager køretøjet til at sidde fast .
2 .
Forbliv i bevægelse i et støt tempo , men ikke hastighed . Opholder sig i bevægelse vil gøre det muligt for køretøjet at have nok momentum til at undgå enhver tyk mudder , der måtte opstå . I tilfælde af køretøjet ikke sidde fast i mudderet , så brug spillet på lastbilen til at trække dig ud hvis det er relevant . Hvis et spil ikke er tilgængelig, vedhæfte slæbekablet til et andet køretøj og stak køretøjet . Med både køretøj bevæger sig fremad , bør den ekstra effekt af den anden bil kunne trække ud stak køretøjet .
3 .
Hvis en flod eller en stor vandpyt er foran , træk bilen over og inspicere forholdene . Bestem hvor høj vandstand er ved hjælp af værftet pind . Hvis vandstanden er op til udstødningsrøret på køretøjet , og der er ingen forhindringer , såsom sten eller træstammer i vandet , det er sikkert at krydse .
4 .
Luk spejle af køretøjet i stramme situationer . Buske og andet affald kan ridse dele af køretøjet , herunder spejle . Altid fold tilbage spejle efter at have forladt den smalle del af stien .
5 .
metode store forhindringer med forsigtighed . At have en spotter er den bedste måde at starte denne opgave . En spotter kan direkte chaufføren om , hvordan man nærmer sig forhindring . Føreren skal gå over forhindringen i en vinkel og med forsigtighed . Langsom og støt er nøglen til dette . Hvis føreren går over forhindringen hastig , at køretøjet kan vælte eller beskadige understellet .
6 .
Tjek bilens systemer . Ser altid over elektronikken af køretøjet , såsom traction control, dæktryk , olie tryk og brændstoffet niveau . Hvis de fire Wheeling rejsen er lang , holde en ekstra gasbeholder på hånden til at tanke op .

gode råd og advarsler


 • Gå fire Wheeling med et andet køretøj og flere observatører til sikkerhed .
 • Hold traction control fra, så vognen ikke afbryde strømmen til hjulene .
 • Hurtigere mens fire skalten kan føre til en ulykke , der forårsager skader på køretøjer , personskade eller dødsfald .


 • Relaterede artikler


  hvordan man gør en tre punkt tur
  hvordan man kan gå hånd - fri og holde dig mere sikker på vejene
  hvordan man bruger transmission overdrive
  hvad gør bugseringsselskaber gøre med vin numre ?
  grundlæggende køretøjets sikkerhed
  hvordan man bruger en teenager kørsel kontrakt med Texas GDL love
  hvad er årsagerne til auto bremse ryste ?
  hvordan man motorcykel ride defensivt
  hvordan man skal køre en gearstang gnidningsløst
  hvordan man forebygger bil ulykker