hvordan man kan slippe af statisk i en bil

hvordan man kan slippe af statisk i en bil

Statisk elektricitet kan være en plage når som helst , men er især irriterende i den kolde vinter måneder , når indendørs opvarmning reduceres fugtighed i luften og forårsager statisk . Det synes at være mere tydelig når man rejser ind og ud af bilen og kan være farlige på gas pumpe . Den mest effektive måde at slippe af med statisk i bilen , er at slippe af med det på din krop og fra din bilsæder

Du skal bruge: .
Vaselin eller glycerin
Eddike.
Plast spray flaske .
Flydende skyllemiddel .
Bilnøgler .


1 .
Moisturize din hud efter bad med vaseline eller ren glycerin blandet med lidt vand . Tør af med et håndklæde , men lad din krop fugtig og fugter hele kroppen . Tillad fugten til at absorbere , før du tager dit tøj . Du bør også gøre det et par gange om dagen kun på hænderne , fordi hyppig vask vil udtørre huden på hænderne og gøre dem mere tilbøjelige til at statisk elektricitet . Du kan købe begge poster på apoteker eller på en discountbutik . Fugtig hud er mindre tilbøjelige til at have statisk elektricitet . Glycerin og vaseline er billige , men lige så effektivt som dyrt fugtighedscreme .
2 .
Bland 1 tsk . af flydende skyllemiddel og 1 qt . af vand i en ren sprayflaske , foreslået som af el centrale hjemmeside . Spray dette let på din bil sæder og gulvtæpper hvert par dage til at skære ned på sin ledningsevne og til at øge fugt i din bil . Bare fem eller seks sprøjter bør dække sæder og gulve .
3 .
Hold dine bilnøgler og røre ved dem til metal del af din bil inden de kommer ind det . Den gnist kan stadig forekomme , men det vil ikke chok fingrene .
4 .
Rør ydersiden metalkappe af din bil som du forlader bilen. Dette vil forhindre chokerende mod statisk elektricitet .
5 .
tilsættes ca ¼ kop hvid eddike til dig skylning . Dette vil blødgøre dit tøj , så lad dem lugte frisk og mindske statisk klamrer
6 .
Brug bomuld eller naturlige fibre , som foreslået af Care2 hjemmeside . Denne type stof er mindre tilbøjelige til at have statisk klamre .
7 .
Brug flydende skyllemiddel i din vask eller blødgører ark i tørretumbleren . Disse vil skære ned på statiske klamre . i dit tøj .

gode råd og advarsler


 • Undgå at få ind i din bil, mens du udfylder din gas tank , ifølge Hamilton County Environmental Services hjemmeside . Det kunne skabe statisk elektricitet . Så når du næste røre benzintanken dysen , kan det forårsage en eksplosion , selvom det er sjældent . Hvis du skal komme tilbage i bilen på grund af dårligt vejr , aflade statisk elektricitet ved at røre ved metal skallen af din bil før håndtering af gas dyse .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan forbedre Prius kilometertal
  hvordan man får det bedste kilometertal kører Prius
  hvordan man får den bedste gas kilometertal i dag
  hvad er fordelene ved at airbags i biler?
  hvordan man kan undervise dit barn til at køre en gearstang
  bjærgningskøretøj chauffør certificering
  risiko for mobiltelefoner
  hvordan man skal køre en scooter
  snekæder vs kabler
  interaktive køreundervisning kurser i Miami