hvordan man skal køre standard skifte

hvordan man skal køre standard skifte

Evnen til at operere standard transmission køretøjer giver mange fordele . Standard transmission biler prale mere kontrol og bedre gas kilometertal end de fleste automatisk kolleger , at ud over at deres operatører tilfredshed at kunne betjene bilen på vejen .
lære at køre gearstang kan være en vanskelig proces . Men når det er lært , det er meget intuitivt , og vil hurtigt blive anden karakter . De fleste bilister at finde få bilen bevæger sig i første gear fra stop for at være den sværeste udfordring . Når dette er opnået , både at flytte op til fart og downshifting at bremse vil synes temmelig enkel .
Start ud i en tom parkeringsplads eller på en stille kvarter gade og give masser af tid til at øve før du forhånd på mere travlt eller mere udfordrende veje

Du skal bruge: .
Standard transmission bil
. Store, flade , tomme parkeringsplads .
Roligt kvarter gader .
Gyldig kørekort eller opholdstilladelse ( når de ledsages af autoriserede driver ) .

Kom godt i gang


1 .
Juster førersædet , så du fast kan trykke ned på kobling ( længst til venstre pedal ) , indtil den er helt engageret .
2 .
Sørg for, at dit gearskift er i neutral position ( centreret og nem at vrikke rundt ) .
3 .
med koblingen trykket ned , starte bilen . Så længe gearskifte er i neutral position , du løber nogen risiko for blokering , og du kan slippe koblingen .

First Gear


en .
Tryk på din venstre fod ned på koblingen og anvende bremsen med højre fod . Slip parkering pause .
2 .
Med både bremsen og kobling pedaler engageret , flytte gearvælgeren i første gear .
3 .
Begynd at lægge pres med din højre fod på speederen , mens gradvist at slippe koblingen . Det trick er at finde den friktion punkt --- det sted , hvor koblingen er omkring halvvejs frigivet , og bilen begynder at bevæge sig fremad --- og til at anvende lige nok gas til at holde bilen i bevægelse. Friktionen Pointen er også her, de fleste begyndere slipper koblingen for hurtigt , hvilket resulterer i bilen bukkespring eller blokering . Genstart om nødvendigt, og prøv igen , slippe koblingen langsomt .
4 .
Praksis flytte ind i første gear flere gange .

Opsamling Speed


1 .
Med bilen bevæger sig i første gear , se da RPM gauge stiger .
2 .
Når det er på omkring 3. 000 omdrejninger , blot tage din fod fra gas , tryk ned på koblingen , og flytte skifteren i anden position , så samtidig slipper koblingen , mens du trykker ned på gas .
3 .
Samme procedure gentages for at flytte op til alle gear .

bremse


1 .
Hvis du farten ned for at gøre en bevægelse igen, på grund af trafikken , eller du har brug for mere magt til opstigende en bakke , vil du nødt til at nedskift .
2 .
Fjern foden fra gassen og anvende koblingen , og derefter flytte skifteren ned i gear , og slip koblingen mens du samtidigt trykker ned på gas .

3 .
Du kan bremse i alle gear , men hvis du bremser ned til 10 MPH eller mindre , er det tilrådeligt at flytte skifteren til neutral stilling for at forhindre gået i stå .

gode råd og advarsler


 • Ved parkering , får for vane at trække parkeringsbremsen og forlader bilen i enten første gear eller bakgear for at undgå rullende .
 • Kom ind første gear på en bakke kan være svært . Hvis du undlader at få bilen bevæger sig hurtigt nok kan begynde at rulle baglæns . At hjælpe med dette problem , håndbremsen , derefter slippe koblingen og træde på gas . Når du føler at bilen lås i gear , slip parkeringsbremsen og du vil begynde at bevæge sig .
 • ved trafiklys med lange varigheder , flytte dine shifter til neutral og slip koblingen at forhindre skader på din kobling
 • Vær sikker på at få masser af praksis, før de kører på travle gader . blokeret biler kan forårsage trafikulykker .


 • Relaterede artikler


  motor, der driver tips
  hvordan du udskifter dæk kæder
  Tager du trafik skole i den tilstand du fik din billet i ?
  hvordan man kan justere nærlys lygterne på en bil
  hvordan du får et kørekort i Michigan
  hvordan man forbereder en vinter overlevelse kit til din bil
  hvordan man kan undgå at fremskynde
  hvordan man kan videregive dine elever mulighed DMV test
  hvordan man får kørevejledning
  hvordan man skal køre nonstop langrend