hvordan man starter en bil ved at hælde gas i karburatoren

hvordan man starter en bil ved at hælde gas i karburatoren

Hælde benzin ind i karburatoren er farligt og bør ikke ske , medmindre der er ingen anden mulighed for at starte din bil . Hvis din motor bagslag under operationen , kunne benzin du hælder antændt mens den er i dine hænder . Hvis det overhovedet er muligt at undgå dette risikable procedure og har en professionel arbejde på din bil

Du skal bruge: .
Benzin beholder
Batterioplader .
Sikkerhedsbriller .
Brandslukker .
Tilsætningsmiddel til brændstof, som f. eks Marvel Mystery Oil .
Brændstoffilter .


1 .
Prøv at starte din bil uden at hælde gas i karburatoren . Hvis du ikke har startet din bil i længere tid , kan du prøve at ændre olie , oliefilter og tændrør og forsøger at starte bilen igen . Sørg for , at dit batteri er fuldt opladet .
2 .
Test tørhed i karburatoren tønder ved at trykke på speederen pumpe håndtaget, hvilket er normalt findes direkte foran karburatoren . Hvis du kan trykke pumpen håndtaget let , er der ingen gas i karburatoren tønde . Hvis grebet er svært at presse ned , er der gas i karburatoren , og du behøver ikke at tilføje mere .
3 .
Fjern brændstof indløbslinjen gå til karburatoren . Nogle gange , vil gamle ledninger og slanger har jord, snavs eller andet snavs , hvis bilen har siddet i et stykke tid , hvilket kan forhindre oprindelige start . Gammel brændstof fra gas- linjer kan også skade eller ødelægge karburatoren .
Feed nogle benzintyper i karburatoren skålen gennem indløbet linje . Sæt brændstof indløbslinjen tilbage på plads . Sørg for at du har benzin i din tank . Start bilen og se om du kan holde det kørende i et par minutter ved at trykke på speederen med mellemrum , når omdrejninger dør ned . Du kan være i stand til at starte bilen mere sikkert på denne måde og undgå at hælde benzin direkte ind i karburatoren .
4 .
Opsæt en lille , ekstern brændstoftank som en benzin container og tilslut det til brændstof indløbslinjen så det feeds direkte til karburatoren . Vær sikker på , at enhver benzin løber gennem et filter inden de kommer ind i karburatoren , så brændstof partikler eller snavs vil ikke skade karburatoren . Sørg for, at brændstoftanken er hævet over karburatoren , men adskilt fra motoren i tilfælde af brand . Afgiv din ildslukker i nærheden og være sikker på at bære sikkerhedsbriller og brandhæmmende materiale .
5 .
Hæld et kommercielt brændstof tilsætningsstof som Marvel Mystery Oil i din eksterne brændstoftank og bland det godt . Vil du ønsker omkring 10 % additiv og 90 % benzin i din tank .
6 .
Start din bil . Det kan være nyttigt at have nogen at arbejde brændstofslangen , og sørg for , at karburatoren er at få nok gas som du starter bilen . Hold motoren kørende i mindst tre minutter . Se temperaturmåleren eller bruge en håndholdt laser temperaturmåler for at undgå overophedning .

gode råd og advarsler


 • Start din bil i en frisk luft miljø for at undgå benzindampe og motorens udstødning.


 • Relaterede artikler


  lastbil kørsel med anhænger guide
  statslige sikkerhedssele love for North Carolina
  hvordan man får en Michigan førerens tilladelse
  hvordan man kan kontrollere scooteren hurtigt - top 5 mest almindelige fejl & løsninger
  hvordan man kan aldrig få et foto radar billet med posten
  hvad gør figurerne af hovedvej tegn betyder ?
  hvordan man bruger et kabel Dolley
  hvordan man kan forbedre Honda Civic kilometertal
  hvordan man kan tænde den opvarmede spejle på en Chevrolet lastbil
  fordele og ulemper til at bære en sikkerhedssele