love om bil horn

love om bil horn

Din bils horn , så tilgængelig på rattet under dine hænder , ser ud og føles som en let og effektiv måde at kommunikere utilfredshed over for en anden fører eller fodgænger . Men dens tilsyneladende bekvemmelighed modsiger en understrøm af lidt kendt lovlighed . I sandhed blev bilen horn konstrueret udelukkende som et sikkerheds-eller advarselsudstyr, og bruger dem på anden måde ikke blot undergraver deres tiltænkte funktion , men måske endda ulovligt .

Historie

Vehicular horn har eksisteret i århundreder , og blev til , før den motoriserede bil , som vi kender det var endda opfundet . Den første registrerede Hornet beviser går tilbage til 1800-tallet , da en tysk urmager installeret en i en omfattende horseless transport opfandt han havde . Hans horn var hensigten at henlede opmærksomheden på sin majestætiske tingest , men da køreveje hornet udviklet sig gennem århundreder , det blev omdannet til en alarmanordning . Hornene af tidlige autos tog form af alt fra dør monteret squeeze- pærer til små gonger i bilen . Som motoriserede køretøjer steget i antal , de dytter af horn blev så udbredt , at lovene blev vedtaget for at kontrollere støjforurening . Sådanne love fortsætte med at eksistere i de fleste stater i dag , selv om håndhævelse har vist sig at være plettet i bedste .

Loven dag

De fleste regionale bil horn -relateret lovgivning blev vedtaget i 1950'erne , at 60'erne og 70'erne kontrol støjforurening inden for bygrænsen . Formuleringen af sådanne love forbliver relativt uændret den dag i dag , og ligner i indhold fra stat til stat , normalt komme med forestillingen om, at det er ulovligt at bruge en bil horn til andre formål end at udtrykke advarsel . I staten Washington , for eksempel har loven hedder det: " Føreren af et motordrevet køretøj skal , når rimelighed er nødvendig for at forsikre sikker drift giver lydsignal med sit horn , men ikke på anden måde bruge sådanne horn , når på en motorvej . "

Sanktioner

Kender du nogen, der nogensinde har været busted for dyttende ? Sandsynligvis ikke . Horn-relaterede love sjældent håndhævet , især i de større byer, hvor man skal begynde at besvime billetter til horn-blæsning kan anspore til en større opstand . Men det betyder ikke, at det er lovligt at trutte i utide , og at politiet ikke har bemyndigelse til at straffe dig for det . I Washington , for eksempel straffen for uberettiget dyttende er en $ 124 billet . I Harrisburg , Pennsylvania , bøden for overdreven dyttende kan være så højt som $ 1000. I University City , Missouri kan du endda få en henvisning til dyttende en andens horn . Så næste gang du tænker over hælder på , at horn som reaktion på en irriterende chauffør , så tro om igen .


Relaterede artikler


GMC blokeringsfri bremser problemer
sikkerhedssele sikkerhedstip
korrekt brug af et kabel strop
krav til eleverne tilladelse i Virginia
hvordan man skal køre en motorcykel med en kobling
hvilke stater tillader ikke pigdæk ?
pocket bike sikkerhed
hvordan man pumpe din egen gas sikkert
hvornår skal forlygterne være tændt ?
hvordan man kan erstatte mistede handicap skilte