motorcykel horn monteringsvejledning

motorcykel horn monteringsvejledning

Stock motorcykel horn har en enkelt høj tone , der ikke er meget højt . Mange motorcykelentusiaster beslutte at ændre hornet for enten en højere enkelt horn eller to horn med separat toner . En horn relæ kit giver blinklys til at belyse på samme tid som horn blæser for ekstra visuel placering langs med hørbar lyd

Du skal bruge: .
Enkelt eller dobbelt horn
Mærkning pen .
Monteringsbeslag .
Bor .
Skruenøgle .
Siliconefugemasse .
Horn relæ eller dual horn relæ kit .


1 .
Hold enkelt horn eller to horn op til bunden af swing arm, hvor det monteres på motorcyklen rammen . Markér de områder af horn på svingarmen med en mærkning pen . Hold monteringsbeslaget op til varemærker og markere de samme pletter på beslaget med en montering pen .
2 .
Bor hullerne i beslaget , hvor mærket . Bor huller i sving armen gennem puden og ind i hule rør og sørg for at kun bore gennem den første side af glasset og ikke helt igennem til den anden side .
3 .
Placer monteringsbeslaget over swing arm og line up hullerne i hver . Fastgør horn eller horn gennem monteringsbeslaget og ind i sving armen ved hjælp af en skruenøgle ved at stramme forsinkelse bolte med i monteringssættet i urets retning , indtil de er tætte . Påfør silikone fugemasse omkring halter bolte til at danne en vandtæt forsegling .
4 .
Sæt de negative og positive horn skifte fører ind i bagsiden af horn knap ved at indsætte hver fuldt ud i dets slot . Negative og positive områder er mærket " + " for den positive og "-" . for de negative områder
5
Tilslut horn eller dobbelt horn fører til bagsiden af hvert enkelt horn af tilslutte enderne fast på hvert område for positive og negative ledninger. Disse områder har negative og positive markeringer til at skelne dem fra hinanden .
6 .
Tilslut de negative og positive batteri fører til batteriet . Den røde ledning med en sikring i det er den positive side , der forbinder til den positive terminal . Den sorte ledning er den negative ledning , som forbinder til den negative terminal . Placer fører over batteriet stillinger og bruge en skruenøgle til at stramme batteripolerne .

gode råd og advarsler


 • Anvend tape på hver krydset af horn relæ eller dual horn relæ kit til at holde ledninger på plads, så vibrationer fra motorcykel ikke trækker løse tilslutninger .
 • Nogle stater tillader ikke blinkende lys på motorcykler . Tjek din tilstand 's regler ved Institut for Motorkøretøjer til at foretage visse , at dette er tilladt i din tilstand . Du kan installere en switch foran dioderne på signal kredsløb for lys , så at de kun vil fungere , når du tænder dem manuelt .


 • Relaterede artikler


  hovedårsagerne til mænds bilvrag
  hvordan man planlægger sidste minut shopping
  hvordan Ace din kørsel tillader test
  om sikkerhedsseler eller sikkerhedsseler
  Fakta om voksen sikkerhedssele sikkerhed
  hvordan man ansøger om en trængsler licens
  tips til auto forsikringskrav
  typer af trailer lys
  hvordan man skal køre manuel gearkasse ( gearstang )
  hvordan man kan passere online trafik skole quiz