nationale motorkøretøj sikkerhedsstandarder

nationale motorkøretøj sikkerhedsstandarder

National Motor Vehicle Safety Standards blev skabt for at reducere antallet af skader og dødsfald som følge af auto ulykker . Bilproducenterne er forpligtet til at overholde Federal Motor Vehicle Safety Standards ( FMVSS ) . Køretøjer skal være bygget med visse sikkerhedsfunktioner til at beskytte fører og passagerer

Formål

The National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) administrerer FMVSS . Inden den føres ind på markedet , har køretøjer , der skal testes for at afgøre, hvordan de vil opretholde i en bilulykke . De køretøjer, også skal bygges med visse sikkerhedsfunktioner såsom sikkerhedsseler , airbags og låse på dørene .

Sikkerhedsfunktioner

Køretøjer er bygget med det formål at mindske antallet af alvorlige kvæstelser i en bilulykke . Nogle af de obligatoriske funktioner omfatter nakkestøtter , sikkerhedsseler og dørlåse . Nakkestøtter minimere hoved og hals bevægelse for at forhindre piskesmældslæsioner eller andre nakke-relaterede skader . Sikkerhedsseler holde folk fra at blive smidt ud af deres sæder og dørlåse kan holde en person fra at gå gennem døren ved anslaget .

Forebyggende aspekter

Nogle dele af køretøjet er bygget til at hjælpe føreren navigere sikkert på vejen. Vinduesviskerne og defrostere hjælper føreren se vejen mere klart under ugunstige vejrforhold . Førerspejle gøre det muligt for føreren at se objekter , der ikke er synlige gennem frontruden . Forlygter belyse vejen, når naturligt lys er begrænset .

Post Accident Sikkerhed

Efter et køretøj har været i en kollision , bilproducenterne vil være sikker på skader er ikke forværres på grund af ulykken . Køretøjet er bygget med materialer , der vil mindske risikoen for bilens interiør fra fangst i brand efter en ulykke . Brændstoffet systemer er også bygget til at forhindre brændsel fra spild og forårsager en brand .

Auto Producent Compliance

Auto og auto dele fabrikanterne har pligt til at indsende oplysninger om deres virksomhed og de ting, de er foretaget i Department of Transportation . Dette gør det nemmere at holde virksomhederne ansvarlige , hvis de ikke overholder reglerne . Andragender kan også være indgivet mod fabrikanter, når det er konstateret, at de måske ikke har overholdt FMVSS regler .


Relaterede artikler


gøre sikkerhedsseler forhindre skader ?
bil ulykker på grund af vejforhold
10 førende årsager til bil-uheld
hvordan man kan passe snekæder
hvordan man starter en bil om vinteren
hvordan man kan låse dørene på en Chrysler 300
hvordan man undgår ulykker med motorcykler
regler for Massachusetts bil inspektion
hvordan man kan ændre adressen på et kørekort i Vermont
hvordan man kan afgøre bøden for en fartbøde i South Carolina