parkeringsplads hints

parkeringsplads hints

Parkering en bil er ikke altid så let som at trække ind i et rum og standse din bil . Mange begrænsninger og regler gå sammen med parkering , især hvis du bor i en by . En af de vigtigste ting, du skal gøre , når du parkerer din bil er at lade andre biler på vejen vide hvad dine hensigter er ved hjælp af din retningsbestemte signaler . Denne enhed skal bruges i alle offentlig parkering forsøg .

Brug kun én Parkeringsplads

Sørg altid for at tage op kun en parkeringsplads ved at holde din bil i midten af linjerne , der udpeger de parkeringsplads . Dette er ikke blot en høflig ting at gøre , men din bil vil være mindre tilbøjelige til at få dinged af bilen ved siden af dig i en side -by-side parkeringsplads . Det samme gælder for parallel parkering-det vil give bilerne foran og bagved dig plads nok , så de ikke bang din kofanger på vej ind eller ud

Hold øje med Gul kantsten

Der er mange . områder, parkering ikke er tilladt , især i et downtown center eller på travle byens gader . Sommetider ingen parkeringspladser ikke har tegn i hver plet , der er off grænser for parkering . Gul kantsten er no- parkeringspladser , så sørg for at tjekke bremse , når du parkerer i et travlt område .

Parallel Parkering

Parallel parkering er et af de sværeste manøvrer for at gøre i en bil , især når du er forsøger at gøre dette i et befærdet område . Når parallel parkering , 2 til 3 meter væk trække fra bilen foran parkeringsplads og tilpasse dine bagdæk med den bageste kofanger af bilen . Vend dine hjul hele vejen hen mod parkeringspladsen og langsomt tilbage op , ser den trafik , der kommer bagfra . Når du er på en 45 graders vinkel , stop . Din hoveddør skal være sammen med den bageste kofanger af bilen ved siden af dig . Drej hjulene helt væk fra kantstenen og langsomt lette ind parkeringspladsen . Du er nødt til at være mindre end 12 inches væk fra kantstenen . Hvis du ikke er , kan du trække bilen langsomt frem og tilbage i den parkeringsplads, indtil du er . Disse er de retninger , der er gået ud af universitetet i Virginia campus politi for de elever, der går i skole der . Det er bedst for dig at øve parallel parkering på en stille gade eller på en parkeringsplads mellem to kegler .

Kors Walks

fodgængerover er nogle gange svært at se i sneen og isen . Sørg for at tjekke for at se om det perfekte parkeringsplads , du lige har fundet sker for at være på en af disse , før du forlader din bil . Du vil få en billet og foretage en farlig situation for fodgængere , hvis du parkerer på et kors tur , uanset hvordan vejret .

Check Biler Next To You på en parkeringsplads

Det sommetider kan betale sig ikke at parkere ved siden af en bil , der har mange ridser buler og dings . Dette kan være et tegn på , at bilens chauffør er uopmærksom. Du ønsker ikke at have din bil stødt på vej ud af parkeringspladsen , især hvis du har en ny bil . Selv hvis du er nødt til at parkere lidt længere væk fra destinationen , kan det spare dig skade på din bil .


Relaterede artikler


hvordan man skal køre en bil i bakgear
hvordan man kan gå hånd - fri og holde dig mere sikker på vejene
hvordan man kan drive bilen
hvordan man kan transportmidlet batterier
hvad er fordelene ved vejbump ?
hvordan man undgår at få en gadefejning parkeringsbøde
hvilke dokumenter har du brug for en Texas kørekort ?
brug af sikkerhedsseler
barn sikkerhedssele love i Ohio
kreative måder at spare gas