sikkerhedssele love i erhvervskøretøjer

sikkerhedssele love i erhvervskøretøjer

Den visdom , at sikkerhedsseler redder liv er så almindeligt fastslået , at de er nødvendige for kommerciel køretøjer på landsplan. Det er ikke nødvendigvis sandt for kommercielle køretøjer. De specifikke love for sikkerhedsseler variere af staten og den type køretøj , så skal du kontakte din tilstand 's Department of Transportation for detaljer .

Traveling bagud

Stand-up truck og andre køretøjer , der er specialiserede i kørsel bagud er fritaget for sikkerhedsseler i de fleste tilfælde . Dette skyldes, at hyppigheden af føreren komme ud af køretøjet og de begrænsede hastigheder normalt nået . Hertil kommer , mens hvis føreren stopper pludselig kører baglæns hun ville blive skubbet ind i sædet i stedet for ind i ratstammen .

Busser

Bus passagererne ikke skal bære sikkerhedssele . De fleste køretøjer, der transporterer over ti personer, og ældre end et bestemt år ikke kræver sikkerhedsseler enten . Det specifikke år varierer fra stat til stat og et køretøj , der ikke krævede sikkerhedsseler i en stat kan kræve sikkerhedsseler i en anden stat , så det er bedst at kontrollere .

Levering Trucks

Erhvervskøretøjer , der kræver fører eller passager på ofte forlade køretøjet at levere pakker , papirer og breve er ofte undtaget fra sikkerhedssele love . Dette skyldes den langsommere hastigheder indgået mellem stopper og hyppigheden af den person, der forlader erhvervskøretøj.

udrykningskøretøjer

Ambulancer og brandbiler er fritaget for sikkerhedssele love , selv om bilister ofte gør brug af sikkerhedsseler . Dette skyldes behovet for ambulance og firetruck passagerer til at forberede deres ankomst på skadestuen eller til at håndtere betingelserne for den enkelte at blive behandlet efter nødsituation .

fleste køretøjer

Alle andre erhvervskøretøjer ryttere og førere skal bære sikkerhedssele . Sikkerhedsseler vil beskytte den person, der i tilfælde af en kollision eller anden nødsituation . Denne anbefalede sikkerhedsanordning vil øge effektiviteten af andet sikkerhedsudstyr i køretøjet , herunder airbags og ABS- bremser .


Relaterede artikler


hvordan man finder en parkeringsplads
hvordan man skal køre en gearstang gnidningsløst
hvordan man kommer på aaa klubben
hvordan man kan parkere en bil
hvordan man planlægger sidste minut shopping
florida DMV elevens tilladelse love
hvordan man skal køre en manuel ( gearstang ) bil
inerti vs elektrisk anhængerbremser
hvordan man kan bekæmpe denne trafik billet let
hvad er en F1 vejret evne bedømmelse ?