statslige sikkerhedssele love for North Carolina

statslige sikkerhedssele love for North Carolina

North Carolina har to statslige love, der regulerer sikkerhedssele brug , som begge erklærer sikkerhedsselen bruger til at være obligatorisk. North Carolina loven om sikkerhedsseler § 20 135. 2A bestemmer , at alle chauffører , forsædepassagerer , og bagsædepassagererne alder af 16 år og derover skal bære sikkerhedssele . North Carolina Børne passagerers sikkerhed lov , § 20 137 . 1 kræver , at alle børn under 16 år bruge sikkerhedssele , uanset om ridning i den forreste eller bagsædet af en bil .

North Carolina loven om sikkerhedsseler

The North Carolina Sikkerhedssele Loven gælder for alle personbiler kræves af føderale lovgivning at have sikkerhedsseler . Disse er generelt biler produceret efter 1967 og lette lastbiler og varevogne der er produceret efter 1971 med en kapacitet på op til 11 personer . Ingen undtagelser er lavet for motordrevne køretøjer indregistreret i andre stater eller drevet af out-of-state beboere .

Ifølge North Carolina loven om sikkerhedsseler , fuld fastholdelsesanordning i henhold til den siddeplads skal være korrekt slidte . Selv hvis sædet er udstyret med en automatisk skulderrem eller airbag , både skødet og skulderrem skal være korrekt bæres . Alternativer som positionering skulderselen bag ryggen eller under armen ikke er i overensstemmelse med lovgivningen .

Køretøjer , der er fritaget fra at overholde North Carolina loven om sikkerhedsseler omfatter biler produceret før 1968 og lette lastbiler og varevogne foretaget før 1972; levering køretøjer, der ikke kører hurtigere end 20 mph og stoppe ofte , og køretøjer, der anvendes til landbrug , forudsat at de har brug eller kommerciel nummerplader . Folk , der er undtaget fra loven omfatter dem , der kan dokumentere, at de har en medicinsk tilstand eller psykisk fobier , der forhindrer brug af sikkerhedsseler , og landdistrikter post og aviser luftfartsselskaber, som er i omfanget af deres arbejde .

North Carolina Child Passagersikkerhed lov

Ligesom North Carolina loven om sikkerhedsseler , barnets passagersikkerhed Loven gælder for alle personbiler kræves af føderale lov til at have sikkerhedssele . Ifølge bestemmelserne i loven . børn under otte , som vejer mindre end 80 pounds skal fastholdes af en korrekt anvendelse barnefastholdelsesanordningen ( CRD )Bælte-positionering booster pladser til børn mellem 40 og 80 pounds er i overensstemmelse med loven , men barnet skal ligge inden for den korrekte vægtområde for sædet , og det skal opfylde føderale standarder i kraft på det tidspunkt blev fremstillet . I en alder af otte eller efter at have nået 80 pounds i vægt , hvad der kommer først , kan børn være sikret i en korrekt tilpasset sikkerhedssele . Det er ulovligt at placere skulderselen under et barns arm eller bag ryggen . Hvis et bælte-positionering booster sæde ikke kan være behørigt sikret på grund af designet af køretøjet , et barn, der vejer mindst 40 pounds kan fastholdes på et korrekt monteret hoftesele alene. Bælte-positionering booster sæder kan kun bruges med skødet og skulder kombination sikkerhedsseler , og aldrig med kun en hoftesele .

Køretøjer , der er fritaget fra at overholde Child passagerernes sikkerhed lov omfatter dem, der ikke er nødvendige for at har bælter ( biler lavet før 1968 , pickups , sport-utility vehicles , varevogne fremstillet før 1972 , og store busser ) . og udrykningskøretøjer som ambulancer

Sanktioner for Manglende gennemførelse

Under North Carolina loven om sikkerhedsseler , føreren af køretøjet er ansvarlig for sig selv og alle børn under 16 år ; passagerer 16 år og ældre har ansvaret for sig selv . Hvis en person findes at være i strid med North Carolina § 20 135. 2A , en bøde på 25 dollars plus 75 dollars retsomkostninger finder anvendelse, men ingen drivere licens eller forsikring punkter vil blive vurderet .

Sanktioner for overtrædelse af NC barnets passagerernes sikkerhed lov omfatter en bøde mindre end $ 25 , det krævede betaling af alle retsomkostninger ($ 130) , og to kørekort, point, men nogen forsikring vurderet point . Overbevisning om en overtrædelse af North Carolina § 20 137,1 er fraviges, hvis barnet er under otte og der fremlægges bevis under retssagen , at der siden bruddet, er en passende CRD /Børnesæde , der anvendes i det køretøj , hvor barnet normalt forlystelser .


Relaterede artikler


Maryland sikkerhedssele love
hvordan man kan bryde en bil vindue nemt
oplysninger om trafiksikkerhed
hvorfor er det godt at bruge sikkerhedssele ?
hvordan man forebygger træthed hos føreren
hvordan man kan erstatte en jeep motor
hvordan man kan gøre udskiftning bilnøgler
hvad er lygten følsomhed ?
fordelene ved at trafikken skole
hvordan man kan spare benzin på din daglige pendling