virkningerne af iført en sikkerhedssele

virkningerne af iført en sikkerhedssele

De love og går på de positive virkninger af spaendt forklare betydningen af sikkerhedsseler . Med 40. 000 mennesker dør hvert år som følge af bilulykker , spille sikkerhedsseler en væsentlig rolle i at reducere dødsfald virkningerne af kollisioner .

Tilføjet Beskyttelse

En sele tre -punkts sikkerhedssele fastholdelsesanordning fokuserer på skuldrene , hofte og lap . Dette beskytter kroppens indre organer og kontrol er kroppens bevægelse fremad ved en kollision . Det forhindrer også kraniel og livmoderhalskræft skader ved at minimere hoved og hals bevægelse .

nedbringe antallet af dødsofre

Ifølge National Highway Transportation Safety Administration ( NHTSA ) , en sikkerhedssele er " første linje i forsvar mod skader eller døden " og kan reducere trafikdrab med 50 procent . Sikkerhedsseler har gjort en enorm indflydelse på sikkerheden-ikke kun i USA, men over hele kloden så godt. Siden 1975 har sikkerhedsseler reddet 90. 725 liv . Ifølge Car-Accidents. com , kan bære sikkerhedssele forhindre mere end 5. 500 dødsfald og 132. 000 kvæstede hvert år .

farer for Børn

Mens sikkerhedsseler give tryghed for ældre børn og voksne , kan de ikke helt beskytte yngre og mindre børn . Da sikkerhedsseler er designet til voksne , skal børnene bruge et barn tilbageholdenhed for at sikre total sikkerhed . Det anbefales også, at børn ride på bagsædet indtil 12 år . Love om alder og størrelse af børn er nødvendige for at ride i en barnefastholdelsesanordning ( såsom en autostol eller selepude ) varierer fra stat til stat .

Retsvirkninger

Da iført en sikkerhedssele har vist sig at have en gavnlig effekt på dødsfald satser i bilulykker , loven siger, at folk skal bære en sikkerhedssele . Enhver undladelse af at gøre det kan resultere i en billet .


Relaterede artikler


hvordan man kan forbedre trafikken skole
hyppigste årsager til motorcykelulykker
hvordan man har en ordentlig handskerummet i bilen
gøre vejbump skade biler ?
sikreste biler at køre
hvordan du holder din indkøbskurv ruller væk
citater vs andragender
hvordan man passerer en kørekort synsprøve
hvordan man kan forhandle rundkørsler
hvordan man skal køre en bil med en blæst toppakning