hvordan du installerer en PCV ventil på en 1999 Miata

hvordan du installerer en PCV ventil på en 1999 Miata

Alle bilmotorer er produceret i de sidste 20 år bruge en form for positive krumtaphuset ventilation ( PCV ) system . Dette system består af en slange , der forbinder en motor vakuum kilde ( indsugningsmanifolden på Mazda B-serie motorer ) til motorens ventildækslet . Dette vakuum er med til at udligne lufttrykket skabt af motorens varme , stempelring slag -by og flytte interne komponenter . Den PCV ventilen sidder mellem de mangfoldige og ventildæksel og holder olien ud af PCV systemet . PCV ventil fejl kan bevirke, at motoren i tomgang dårligt og check engine lyset til at belyse . Det kan også skabe blå røg fra udstødningsrøret og forårsage eksterne olielækager

Du skal bruge: .
Kanallås tænger
PCV ventil .


1 .
Find PCV slangen . Det er knyttet til PCV ventil , som er sat ind i toppen af ventildækslet over førersiden knastaksel bule . Bemærk den sølv slangebånd sikre PCV slangen til PCV ventilen .
2 .
Grib fat i PCV ventilen , hvor det sættes i ventildækslet . Træk ventilen opad , forsigtigt vrikke det i en cirkulær bevægelse , indtil den springer fri . Brug den kanal låser at forstå PCV ventilen , men gælder ikke for meget pres , eller du kan fastgøre plastik top off .
3 .
Juster dine kanal låse , så når de er åbne deres Kæberne er stort set parallelt med tappene på spændebånd . Få et fast greb om PCV slangen og klemme bøjlelåsene med din kanal låse . Træk PCV ventilen ud af slangen med en drejende bevægelse .
4 .
Dyp fingeren ind i hullet i ventildæksel til at få lidt olie . Brug olien til at smøre slangen brystvorten og O-ringen på det nye PCV ventilen .
5 .
Påfør tryk på PCV slangen klemme og indsætte den nye PCV ventil i samme retning som den gamle . Holde presset på slangebånd mens du sænker PCV ventilen på plads vil lette mindre justeringer til sin holdning .
6 .
Skub den nye PCV ventilen i hullet i ventildæksel og frigivelse slangen klemme . Du skal muligvis vrikke ventilen en smule for at få det til sæde helt i hullet . Slip din greb om slangen klemme til at låse alt på plads .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter gearstang på en 1997 Ford Expedition
Sådan nulstiller den resterende olie liv efter et olieskift på en Chevy Equinox
Hvordan installerer jeg bremse sko på en 1991 toyota corolla ?
hvordan man kan ændre bagbremse sko på en 1997 Plymouth vind
Sådan nulstiller du en Honda Civic service indikator
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 1998 toyota Tacoma
hvordan man rent gløderør
udvendige farve muligheder for en 2007 Mazda 3 4 - dørs hatchback
hvordan man kan sæde en bil dæk perle
hvordan man kan erstatte en passager side spejl på en 2000 Ford Ranger