hvordan man kan ændre frostvæsken på en Hyundai azera

hvordan man kan ændre frostvæsken på en Hyundai azera

Ændring af frostvæske på en Hyundai Azera er rutinemæssig vedligeholdelse , at du skal være i stand til at tage sig af på under en time . Den sværeste del af hele den procedure er at sikre, at der ikke er luft tilbage i kølesystemet . Hvis der er en luftlomme , kan det føre til overophedning og skade på motoren . Procedurerne her er for en 2008 Azera . Anden model år svarer
1 .
Hæv Azera i front og sted bukke under rammen. Sænk bilen på bukke . Sørg for, at bilen er kold . Placer et dræn gryde under radiatoren og løsne bundproppen . Brug tang til at dreje plastik stikket åbne , fordi de griber i stedet på grund af varmen . Center afløbet panden under stikket . Løsne kølerdækslet . Dette vil gøre det muligt for kølevæske at flyde frit i gryden .
2 .
Stram bundprop , efter at radiatoren er helt drænet . Sænk bilen ved jacking op foran og fjerne donkraften står og sænke bilen til jorden . Tilsæt så meget kølemiddel til at fylde radiatoren halvt fuld , efterfulgt af tilsætning af vand til den anden halvdel . Dette er den ideelle blanding af 50-50 kølervæske og vand . Klem den øverste og nederste radiator slanger at tømme al luft derefter toppen af radiatoren . Sæt låget og start motoren . Gør det muligt at køre, indtil kølevæsken fan cykler til og fra to eller tre gange . Luk motoren og lad den køle af.
3 .
fjerne kølerdækslet , når motoren er helt afkølet og toppen af kølevæsken niveau. Start motoren og lad den varme op . Lyt til ventilatoren at cykle til og fra to eller tre gange . Luk motoren slukket , lad den køle helt , og øverst på radiatoren ud igen . Fortsæt denne proces efter behov for at være sikker på der ikke er luft tilbage i systemet . Det er vigtigt at være sikker på motoren ikke vil overophede pga. luftlommer er indgivet inde i motorblokken .
4 .
Prøvekør Azera , så tjek nedenunder for kølevæske utætheder . Reparere eventuelle lækager efter behov . Gentag processen til udluftning ethvert luftfartsselskab , der kan være i motoren .


Relaterede artikler


hvordan man passer tonneau dækker
hvordan man kan ændre en GMC Duramax bælte
hvordan du installerer en termostat i en 2004 Chevy Impala
hvordan man kan justere forlygte justering
kemikalier i syntetiske bil voks
problemer med en Jeep Cherokee transmission
hvordan man kan vaske K & N filtre
specifikationer for køretøjer vaske sæbe
GM motorer 4,3 vortec specifikationer
hvordan man kan sæde en bil dæk perle