hvordan man rent biler o2 sensorer

hvordan man rent biler o2 sensorer

Biler er udstyret med en specialiseret sensor , kaldet lambdasonde . Sensoren er almindeligvis omtales som O2 -sensor, som måler mængden af ilt blandet med brændstoffet . The O2 sensor er i kontakt med ekstremt høje temperaturer i udstødningssystemet , hvilket skaber bagt -on carbon indskud . Når O2 sensoren begynder at svigte , rengøring af sensor med høj varme og specialiseret opløsningsmidler kan undgå at skulle købe en helt ny sensor

Du skal bruge: .
O2 stikket
Blæselampe .
Vand .
Trykluft.
Merskum renere .
Klud .


1 .
Åbn hætten af køretøjet , og find ilt sensor. Føleren er placeret på passagersiden af de fleste køretøjer , på toppen af udstødningsmanifold . Det er bedst at henvise til brugervejledningen for den nøjagtige placering . Det er en hvid , gummi stik komponent .
2 .
Løsn og fjern O2 sensoren fra bil ved hjælp af en topnøgle parret med en ilt sensor stik , som du kan købe hos din lokale auto del butik . Sno skruenøgle mod uret for at løsne sensoren , fortsætter denne , indtil du kan let fjerne sensoren . Træk sensoren ud af manifolden .
3 .
Varm spidsen af O2 sensoren ved hjælp af en blæselampe lige nok til, hvor det handler om at vende røde . Hurtigt dyppe føleren i en skål med vand . Dette vil køle spidsen hurtigt , hvilket bagt -on vragrester at falde af. Udfør rengøring spidsen med en dåse komprimeret luft . Fortsæt denne proces, indtil alle indskud og rester er væk .
4 .
Soak O2 sensor i en skål med Merskum renere . Merskum renere er tilgængelig på dit lokale auto del butik . Tillad O2 sensor at sidde i renere natten . Dette vil gøre det muligt for renere at trænge ind og bryde op eventuelle resterende indskud .
5 .
Tør O2 sensoren med en ren klud . Sensoren er nu renset og klar til at blive geninstalleret .


Relaterede artikler


hvordan man kan justere et kia minivan forlygte
hvad betyder den blinkende tast tegn på instrumentbrættet på min nissan Serena betyde ?
2006 Ford Explorer olieaftapningsskruen drejningsmoment specs
hvordan man justerer forlygter i en Volvo XC90
hvordan man kan gøre hovedstøtte dækker
hvordan man kan lave en tropisk salt plet på auto maling
hvordan man bruger en vin til at kigge op gm varenumre
Sådan nulstiller bremsen advarsel lampen på Mini Cooper S
udvendige farve muligheder for en 2007 Mazda 3 4 - dørs hatchback
min nissan maxima vil ikke starte