hvordan man kan se smog

hvordan man kan se smog

Smog ozon formularer , når gasser , der kommer ud af udstødningsrør af biler reagerer med sollys . Luftforurening som smog er et punkt af stor samtale som producenter og regeringsledere forsøger at kontrollere niveauet af smog ozon i vores samfund . Spotting smog er forholdsvis let , hvis du følger et par enkle trin
1
Kig efter en stor tåge , der flyder rundt i atmosfæren . Det er mest sandsynligt, at forekomme over et stort byområde . Ozonsmog svæver rundt i stratosfæren , hvor det absorberer ultraviolette stråler . Omkring 10 procent af smog lægger i den nederste del af himlen , hvor det kan komme i dit ansigt .
2 .
Lugt smog ved snifning en dårlig lugt . Smog ozon kan brænde dine øjne og giver åndedrætsbesvær svært som smog forureningen har erstattet den ilt i luften . Smog kan være ekstremt farligt for mennesker med astma og andre betingelser .
3 .
øje med smog ozon i de varmeste måneder af året . I sommermånederne er ultraviolette stråler slå ned på de områder i USA på højeste niveau .
4 .
Pas på betingelser , der er forårsaget af smog som brystsmerter , kvalme , hoste og problemer med hjertet. Dette er et sikkert tegn på , at smog kan være i området .
5 .
Check for en tyk , brun tåge . Dette er en alvorlig smog dis . Hvis du ser fotokemisk smog i denne form i midten af en sommer eftermiddag , har du identificeret smog .


Relaterede artikler


hvordan man skal køre i isforhold
hvordan man kan ændre en Kia Rio ’s hoved lys
hvordan man kan reparere safari mini van rust
hvordan man kan låse stammen af et 1995 Cadillac Deville uden nøgler
hvordan man kan genoprette finishen på en ældre motorcykel
hvordan man håndterer et dæk blowout
hvordan man håndterer servostyring fiasko
hvordan du fjerner kofanger trim
hvordan man kan sætte kølemiddel i en 1998 s -10 Chevy lastbil
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en 2004 Volkswagen Jetta