hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Louisiana

hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Louisiana

Hvis du er en handicappet bosat i Louisiana , skal dit handicap være godkendt af en læge med henblik på at kvalificere sig til enten bevægelseshæmmede nummerplader eller bevægelseshæmmede hænge-tag . Der er flere handicap forhold, som kvalificerer dig som bevægelseshæmmede i overensstemmelse med Louisiana Office of Motor Vehicle ( OMV ) regler . Handicappet skal klassificeres af din læge som permanent nedsat eller midlertidigt nedsat . Læs videre for at lære mere

Du skal bruge:
Bil i god form .
Offentlig transport-valgfri
. Vinter gear .


1 .
Fastslå, om dit handicap opfylder nogen af de betingelser, der betragtes som handicappede i henhold til reglerne i Louisiana OMV . Dette omfatter midlertidige handicap .
2 .
Download Medical Examiner 's Certificering af bevægelseshæmmet form DPSMV 1966 , som er nødvendig for at opnå enten bevægelseshæmmede nummerplader eller bevægelseshæmmede hænge-tag . Fuldstændige oplysninger vedrørende ansøgeren øverst i formularen .
3 .
Giv formularen til din læge for certificering af handicap , herunder klassificering af handicappet som midlertidig eller permanent . Midlertidig handicap har en rimelig forventning om helbredelse. Varige funktionsnedsættelser har ringe eller ingen forventning om bedring.
4 .
Tag det udfyldte og attesteret form til din lokale Louisiana OMV for behandling af ansøgningen . Midlertidig hænge-tags er gyldige i et år og permanent hang- tags er gyldige i fire år . Handicap nummerplader er gyldige i to år . Gebyrer er vurderet for hver type tilladelse .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mistet et ben , eller begge hænder , og de er personligt fremmøde på et lokalt OMV kontor , behøver du ikke lægen certificering af handicap .


 • Relaterede artikler


  hvad arbejde er gjort for 95 tusind - mile vedligeholdelse ?
  hvordan man kan samle en nødsituation vejene kit til vinteren
  hvordan man deler vejen med semi lastbiler
  hvordan du udskifter transmission væske i en 1999 Toyota Camry
  Sådan nulstiller du en saab 9,5 påmindelse
  hvordan man kan forankre en barnestol
  Sådan foretages fejlfinding en forlygte justering
  hvordan du installerer et kviksølv sporstof sidespejle
  hvordan man kan samle en forlygte på en 2003 Acura TL
  hvordan man kobling - starte en bil