hvordan man kan bestå en motorcykel i regnvejr

hvordan man kan bestå en motorcykel i regnvejr

Kører på motorcykel i regnvejr er tricky , og kræver en masse koncentration og dygtighed . Den sidste ting er en motorcyklist behov er at blive overøst med en tsunami , som du blæse forbi ham på motorvejen . At holde alle sikkert ved at følge disse trin for at passere en motorcykel i regnvejr
1 .
Kig til højre og til venstre inden de passerer en motorcykel i regnvejr . Vær sikker på der ikke er andre køretøjer rundt , og du har masser af plads og tid til at gå motorcyklen . Jo mere plads du kan efterlade mellem bilen og motorcyklen , jo mindre chance der vil være for dig at sparke en evt blændende regn plask .
2 .
Sæt din blinklys , før passerer en motorcykel . Du ønsker måske at gøre dette i god tid for at give cyklisten tid til at mærke dit træk . At gøre dette i god tid vil forberede cyklisten for enhver uønsket vand fra vejen, der kan sprayes på dem .
3 .
Lav en lang pass , når du passerer motorcyklen . Giv masser af plads mellem dig og dem , mens den passerer til at sikre de ser dig og er klar over , at man kører . Tag din tid og give afstand mellem dig og cyklisten .
4 .
Pass motorcyklen med forsigtighed . Må ikke gå for tæt og ikke trutte din horn eller råber ud af noget til cyklisten , da dette kan forstyrre dem og få føreren til at miste kontrollen over motorcyklen .
5 .
Etablere afstand mellem bilen og motorcyklen , når du flytter tilbage til den oprindelige bane . Vær sikker på at du har plads nok mellem dig og cyklist inden de kommer ind på banen igen . Du ønsker ikke at motorcyklen at skulle bremse pludseligt eller foretage nogen unødvendige vender sig i regnen .


Relaterede artikler


hvordan man kan vaske K & N filtre
2006 Ford Explorer olieaftapningsskruen drejningsmoment specs
bilens batteri specifikationer og koldstart
hvordan man krydser højvande
hvordan man kan bo sikkert på tankstationer
hvordan man rent vinyl bilbetræk
Hvordan ændrer jeg en opstrøms O2 sensor til i 1996 Dodge Grand Caravan ?
hvordan man kan minimere risikoen for airbags
Hvordan installerer jeg bremse sko på en 1991 toyota corolla ?
hvordan man kan tilslutte en trailer op