om automobil ejere manualer

om automobil ejere manualer

Ved du, hvor din bil brugsvejledning ? Du ville blive overrasket over hvor mange mennesker besvare dette spørgsmål med et " Nej " . Ganske ofte, når folk køber nye biler , de blik på deres bil ejers manualer og derefter aldrig se på dem igen efter den første dag

Betydning

Besvarelse af spørgsmål , at din mekaniker eller lokale værksted spørger dig om dit køretøj , når du sætter det i for vedligeholdelse kan være meget let, hvis du har din bil instruktionsbogen . Instruktionsbogen leverer oplysninger, såsom størrelsen af motoren på din bil og hvis dæk på din bil kommer med hjulet låses . Der er også nyttige tips om vedligeholdelse af din bil og defensiv kørsel i mange bil manualer .

funktioner

Den bil instruktionsbogen har mange forskellige sektioner . Nogle af disse beskriver lys på instrumentbrættet . Det er nyttigt til at identificere forskellen mellem en advarselslampe , der kræver øjeblikkelig opmærksomhed og en indikator angiver service er nødvendig i den nærmeste fremtid . Der er også afsnit om hvordan man betjener særlige funktioner på din bil , herunder anit-bremser , alarmsystemer og andre anti-tyveri -enheder , samt vedligeholdelse af tidsplaner for dit køretøj .

Overvejelser

Aflæsning af bil brugervejledningen fra dækning til dækning , er ikke nødvendig , når de køber en ny bil . Du bør læse alle afsnit på funktioner , der er nye for dig , der ikke var tidligere biler , som du ejer eller kørte . Bil ejerens instruktionsbog bør opbevares i en bekvem beliggenhed , så du kan få adgang til det og henvise til det når det er nødvendigt . Det er en god idé at holde instruktionsbogen i enten din handskerummet eller bagagerummet i din bil . Dette vil tillade dig at have adgang til det , når du er i bilen og behovet for at henvise til det .

Fordele

under din bil instruktionsbog på et lettilgængeligt sted kan spare dig for en masse tid . Der er en del numre i instruktionsbogen . Dette kan hjælpe med at bestemme den korrekte del for hver fabrikat og model , som du eller din mekaniker arbejder på uden at lave fejl . Instruktionsbogen også tips til hvordan du får mest brændstofeffektivitet fra dit køretøj , hvordan man skal køre under farlige forhold og hvordan du ændrer et dæk , herunder hvor stikket er i din bil .

Advarsel

Forlægge din bil instruktionsbogen kan forårsage dig for en masse besvær . En af de mest værdifulde dele af bilens instruktionsbog er vedligeholdelsesplan . Denne tidsplan fortæller dig , når du har brug for at få visse typer af vedligeholdelse udført på din bil . Stol ikke på din mekaniker til at fortælle dig , når du har brug for regelmæssig vedligeholdelse , der udføres på din bil . Han kunne råde dig til at få tjenester, du ikke har brug for . Ved at henvise til i bilens instruktionsbog , vil du vide, hvis din mekaniker forsøger at drage fordel af jer ved at anbefale rutinemæssig vedligeholdelse , før det er nødvendigt.


Relaterede artikler


hvordan du får din bil klar til vinteren
hvordan man stopper en bil uden bremser
Hvordan foretager jeg fejlfinding ovnen i en 2005 Chevy lastbil ?
hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Ohio
hvad betyder CPSI står for , når vi taler om katalysatorer ?
hvordan man laver en bil spin
problemer med forkert installeret kåbe
hvordan du ændrer automatisk transmission væske til en xg350 Hyundai
hvordan man undgår en trafikprop
hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Indiana