hvordan man passerer et kørekort test

hvordan man passerer et kørekort test

Pass kørekort test med noget problem overhovedet . Selvom få dit kørekort kan være en vigtig milepæl i dit liv , kan det tage dig flere forsøg , hvis du ikke er tilstrækkeligt forberedt . Undgå ikke et utal af gange og videregive dit kørekort test på din første prøve

Du skal bruge: .
Automatisk Transmission Bil
Parallel Parkering Spot Markers .


1 .
Forbered din test . Har mindst 100 timers kørsel erfaring under bæltet , før du tager testen . Være komfortable med at køre en bil . Praksis parallel parkering på en parkeringsplads mellem 2 objekter , der simulerer en parkeringsplads og vil ikke bule bilen , når bakkede ind . Praksis , indtil du er i stand til at parkere uden at ramme markørerne .
2 .
Juster dine spejle før starten af testen . Sørg for at du har et fremragende udsyn . Vær opmærksom på , hvordan man slår hovedet lys og nødsituationer blinklys fordi kørelærer vil bede dig om det. Spænde op . Slip din parkering pause og tænde for din bil.
3 .
Kig ud af dit bakspejl og bakke ud af parkeringspladsen langsomt . Forbered dig på at parallelparkere . Kører op til den plads og tilpasse din bil til gadehjørnet i en parallel situation . Brug din tur signal . Kører langsomt frem og stoppe, når bagenden af din bil er på linje med den forreste plads markør . Sætte den i bakgear og drej din rat hele vejen til den side vender i rummet. Langsomt tilbage i og ret ud din bil . Må ikke blive frustreret . Hold prøve hvis du ikke er i stand til at gøre det første gang . Signal og kører ud af rummet .
4 .
Kom til en fuldstændig standsning , når du nærmer stoplys og stop skilte . Altid signal hvor du skal hen . Knækker let og fremskynde langsomt . Adlyder fartgrænsen . Opretholde en 3 sekunder efter afstand , når bag andre køretøjer . Udbytte for fodgængere , når tilbage til kørsel centrum . Signal og træk ind i stedet lige og jævnt . Brems pause og slukke bilen . Unbuckle din sikkerhedssele . Forbliv rolig og afslappet under hele testen .

gode råd og advarsler


 • Practice og tage testen i en automatgearkasse bil , som er lav til jorden i stedet for en manuel gearkasse eller minivan køretøj .
 • Hvis du ikke er i stand til at parallelparkere , er det stadig muligt at passere , hvis resten af testen er gjort meget godt .


 • Relaterede artikler


  hvordan kan du tjekke din transmissionsolie i XC90 ?
  ulemper for at bære sikkerhedssele
  hvordan man kan reducere vej dræbe
  hvordan man håndterer en kobling , mens man kører ned ad bakke
  Sådan nulstiller du en saab 9,5 påmindelse
  hvordan man kan være en grøn chauffør
  hvordan man skal køre i Los Angeles
  hvordan man laver en varm - vejr sikkerhed kit til biler
  hvordan man kan bremse og standse en bil hurtigt
  hvordan man skal behandle gadeoptøjer sikkert