Hvor lang tid tager en DUI ophold på en DMV rekord ?

Hvor lang tid tager en DUI ophold på en DMV rekord ?

Kom sigtet for kørsel under påvirkning ( DUI ) er en dårlig oplevelse , at de fleste mennesker bare ønsker at lægge bag dem . Men hvor længe vil en DUI blive på din plade? Forskellige lande har forskellige regler om expunging registre

Advarsel

Mens mange stater præcisere, at en DUI vil blive fjernet . fra din kørsel rekord efter en vis årrække , i andre stater kan en DUI blive på din kørsel rekord på ubestemt tid .

Tjek din kørsel rekord

Hvis du er usikker på, hvorvidt en DUI er stadig på din kørsel record , skal du kontakte din lokale afdeling for Motorkøretøjer om at få en kopi af din kørsel rekord.

Expunging DUI

Hvis du var en første gang gerningsmanden eller ikke har andre kriminelle handlinger under behandling, kan du være berettiget til at få din rekord slettet . Kontakt en DUI advokat og kontrollere din tilstand 's love ( se Resources ) .

Muligheder

I nogle stater , vil du ikke brug for en DUI advokat . Du bliver nødt til at udfylde en lille mængde af papirarbejde , forelægger det , og din DUI vil blive slettet .

Overvejelser

De fleste arbejdsgivere kun vil bede om en kørsel rekord , der dækker de sidste to til tre år . Hvis du var dømt for en DUI mere end tre år siden , din arbejdsgiver vil sandsynligvis ikke se din DUI , selv om det ikke har været slettet fra din rekord .

Nogle statslige love

Ifølge carinsurance. com , i Californien en DUI vil blive på din kørsel rekord for 10 år og ikke kan slettet inden denne periode er gået . Ifølge den samme hjemmeside, vil en DUI blive på din rekord for en menneskealder i staten Illinois .


Relaterede artikler


hvordan man passer gummi tag på rv trailere
hvordan man kan parkere på en parkeringsplads
hvordan man kan handle under en politirazzia trafik stop
Sådan nulstiller bremsen advarsel lampen på Mini Cooper S
hvordan man får et hjul ud , når det oxideres til navet ?
mærker backup alarmer
hvordan man kan drive en bil med automatgear
hvordan du udskifter en generator i en volkswagon Jetta
hvordan man kan skifte til en K & N kegle karburator filter
hvordan man kan kickstarte en bil med batteri kabler