hvad er parkering lys, der bruges til ?

hvad er parkering lys, der bruges til ?

Navnet " parkering lys " er givet til det sæt af lys , der vises uden for forlygterne på forsiden af en bil . Ofte biler har et andet sæt for parkering lys i den bageste

Historie

Traditionelt , parkering Lysene var kabel på et andet system end forlygterne og blev brugt i stedet for dem , når parkerede langs vejen , så parkerede bilen kunne blive opdaget ved at nærme chauffører . Som tiden gik og veje blev bredere , den oprindelige brug af parkeringsanlæg lys faldt af i svinget .

Funktion

Siden 1968 har parkering lys er produceret på samme fortrådningssystem som forlygter og anvendes sammen med dem som et supplerende middel til belysning af et køretøj . Deres vigtigste formål er at gøre bilerne mere synlige fra siden .

Typer

I USA , parkering lys er typisk orange eller guld farve for at skelne dem fra rød bryde lys og hvid forlygter . I andre dele af verden , er parkering lys typisk lyse og klare lys .

Fordele

Parkeringslys tjener et nyttigt formål som backup lys i nødsituationer . Hvis en forlygte brænder ud, vil parkeringslys stadig kaste lidt lys over den side af bilen . Desuden i en sådan situation , gør glød , at den parkeringsplads lysene skaber omkring bilen det mere tydeligt, at køretøjet er en bil og ikke en motorcykel eller andet køretøj med kun en standard forlygte .

Advarsler

I de fleste steder , det er ulovligt at køre om natten med kun parkering tændes lysene , da de ikke giver tilstrækkelig belysning , der skal anvendes alene .


Relaterede artikler


Hvordan kan jeg fylde transmissionsolie på en 1992 Dodge krigsstien ?
hvordan man beregner gas udgifter til en biltur gratis
hvordan man skal køre ned ad bakke med en manuel gearkasse
bil lydsystem tips
hvordan man kan undgå gadeoptøjer
hvordan man kan tage en skriftlig køreprøve online
hvordan du udskifter transmissionsolie i 2003 frygtløse
hvordan man skal køre en kommerciel lastbil
hvordan man skal køre off - road
hvordan man kan øge produktiviteten og samtidig pendling