hvordan du kan få en kopi af den Michigan førerens vurdering test

hvordan du kan få en kopi af den Michigan førerens vurdering test

Det er ikke lovligt for dig at få en nøjagtig kopi af den Michigan Driver Assessment Test , inden den træffer dit førerens test . Grunden til dette er enkel-hvis du havde en nøjagtig kopi af den test , du kan simpelthen huske svarene uden at forstå de spørgsmål, eller deres følgevirkninger . Du kan dog få en generel kopi af test fra Michigan Department of Motor Vehicles ( DMV ), så du vil være bekendt med de typer af spørgsmål , du vil blive bedt om
1 .
Pick up en kopi af " køreevner Test Study Guide " til enhver Michigan DMV kontor .
2 .

Du kan også downloade en gratis kopi af " kørefærdigheder Test Study Guide " fra Michigan DMV via linket i afsnittet Ressourcer .
3 .
Undersøgelse af " kørefærdigheder Test Study Guide . " Dette er det tætteste lovlig kopi af Michigan Driver Assessment Test at du kan opnå. Prøven spørgsmål i den frie studievejledning nøje parallel de spørgsmål, du vil blive spurgt om dit faktiske kørekort eksamen .
4 .
Tag en praksis chauffør vurdering test online ved at følge linket i Reference nedenfor .

gode råd og advarsler


 • For at tage dit kørekort eksamen skal du have et kopi af din fødselsattest , og hvis du er en første-tid føreren, en kopi af bevis for, at du har taget ( og bestået ) en førers kursus . Gå til din lokale Michigan DMV og afhente et gratis eksemplar af " Hvad enhver Driver skal vide. " Eller hente en gratis kopi af " Hvad enhver Driver Skal Know " fra Michigan DMV hjemmesiden er anført i afsnittet Ressourcer som en studievejledning . Kontakt din lokale Michigan DMV kontor for en liste over gebyrer kræves for at få en Michigan kørekort .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en jeep bagagebærer grænseoverskridende jernbane
  hvordan man kan ændre transmission væske i et 1995 Dodge b2500
  hvordan du installerer et kviksølv sporstof sidespejle
  hvordan man kan købe og bruge en ipod kassette adapter i bilen
  hvordan man kan skifte gear med dobbelt kobling teknik
  hvordan man kan hoppe starte biler
  hvad er farerne ved bilen klimaanlæg ?
  hvordan man kan trække en flatbed trailer
  hvordan man virkelig køre på en motorvej
  hvordan man kan ændre en bil dæk