hvordan man kan afgøre , hvad der skal holde i bilen

hvordan man kan afgøre , hvad der skal holde i bilen

De fleste af os kører rundt, hvad enten det er at arbejde , køre ærinder , få børnene til at praktisere eller deltage familiemæssige og sociale sammenkomster . Uanset årsagen , hvorfor du ejer en bil , bør der være visse elementer , som altid holdes i bilen. Så hvad ellers skal der være ? Mottoet at alle skal leve af , er " Vær forberedt " . Især når det kommer til pendling rundt i byen . Vores biler er blevet en forlængelse af vores liv , og vi bør behandle dem som så . Derfor bør vores biler være klar til at håndtere vores daglige liv. Så hvad skal vi holde i bilen

Du skal bruge: ? .
Automobile
Cell Phone .
First Aid Kit .
Roadside Emergency Kit .
Opbevaringsbeholdere .
Pen og papir .
Små skraldeposer .
papirservietter .


1 .
Få en mobiltelefon . Et must have til nødsituationer , mens du er væk fra hjemmet . De fleste af os har en mobiltelefon i dag , men hvis du ikke har en så få en til at i det mindste holde i bilen . Mobiltelefoner er let tilgængelige og kan købes billigt bare en forudbetalt man vil gøre, og det er det værd . Også købe en oplader til at holde i bilen .
2 .
Få en vejsidebombe nødsituation kit . Ethvert køretøj skal have disse kits uanset hvor ofte du kører . Selv det grundlæggende såsom jumper kabler , nødblus , vand på flaske , papir håndklæder og 2 Potter af olie vil være bedre end slet ingenting .
3 .
Få en førstehjælpskasse . Køb et sæt i butikken eller gøre en op selv . Indholdet af den første kit vil bestemmes af din brug af bilen . Få en grundlæggende førstehjælp uanset hvad , og tilføje ekstra ting til dit behov . Hvis du eller dine børn lege i idræt derefter købe en ekstra kold pack eller to og band hjælpemidler .
4 .
Bestem , hvad du ellers bruger bilen til og hvorfor . Bruger du din bil som et kontor ? Mors taxi ? Pendling frem og tilbage til arbejde ? Har du besøger parken på en regelmæssig basis ? Tag et par minutter og skriv ned brugen af din bil . Hvor går man hen , og hvad gør du så ? Hvad bruger du eller tage til disse situationer ? Har du doubler derhjemme eller udskiftninger , som kan bruges i en snæver vending ? Opbevar disse i din bil for at hjælpe med at planlægge forud del af din rejse .
5 .
Tænk over , hvad der sker regelmæssigt, når du på vejen eller væk fra hjemmet . Spiser du måltider i din bil ? Har børnene får bilen syg ? Har du nødt til at vente på steder med børn ? Har du sidde i trafikpropper ? Hvad har du brug for, eller gerne vil have , for disse situationer ?
6 .
Lav en liste over ting , som du har brugt eller nødvendig mens du er væk fra hjemmet . Tænk på de ting, du har behov for og tilføje dem til din liste . Disse poster omfatter små skraldeposer , en ændring af tøj , og klude . Husk på den ekstreme temperatur ændringer , der sker , mens du er væk fra bilen . Må ikke opbevares farveblyanter eller medicin i bilen . Disse kan være emner , som du holder i din pung eller taske , der kommer ind og ud af bilen hver dag .
7 .
Undersøg, hvor meget lagerplads , du har i din bil . Kan du passe alle disse ting ? Vær kreativ og par ned din liste , hvis du har brug for . Tilføj små opbevaringsbeholdere til at organisere disse elementer . Holde nogle ting mobile , såsom bærbare computere , malebøger og markører . Du vil sandsynligvis brug for dem i venteværelser .
8 .
Saml elementerne på din liste og få dem i bilen . Du vil blive overrasket over, hvor ofte du vil bruge de fleste af disse ting .
9 .
Gå gennem din bil mindst en gang om måneden . Gør dette hver uge, hvis du er meget travlt med dit køretøj . Genpåfyldning af brugte elementer og foretage ændringer efter behov . Hold ting, der er relateret til sæsonen .

gode råd og advarsler


 • Gå gennem bilen regelmæssigt, og genpåfyldning
 • Hold emner sikkert, så de ikke vil glide rundt , mens man kører
 • Roter sæsonvarer
 • Opbevar ikke medicin i bilen


 • Relaterede artikler


  hvordan man skal køre en hybrid i Californien Carpool baner
  har du at ændre eller rotere rotorerne , når du skifter bremser ?
  hvordan man kan afgøre, om senior bilister har brug for et bilister kursus
  hvordan man undgår en fartbøde
  hvordan man kan reagere på en bil brand
  hvordan man skal køre sikkert i en snestorm
  hvordan man kan sigte 2009 Impreza forlygter
  Sådan nulstiller en Mini Cooper
  hvordan man skal behandle gadeoptøjer sikkert
  bilens batteri specifikationer og koldstart