hvordan man kan genindføre en alt bil

hvordan man kan genindføre en alt bil

Hvis din bil er blevet erklæret i alt ved dit forsikringsselskab , betyder det ikke at du er nødt til at gøre det muligt at blive trukket væk til Junkyard . Forsikringsselskaber gå denne vej , hvis omkostningerne til at fastsætte køretøjet er mere end den samlede værdi af bilen . Du har flere muligheder , når det kommer til at genindføre en alt bil uden at skulle vende køretøjet til forsikringsselskabet
1 .
Vælg at holde din bil . Hvis erklæret alt , vil din forsikring sandsynligvis ønsker at tage i besiddelse af køretøjet , og auktionen det ud for dele efter at have betalt dig forudbestemte værdi af køretøjet . Men for et gebyr fastsat af forsikringsselskabet , kan du holde bilen minus det beløb , som de ville have modtaget på auktion for det .
2 .
Gør alle de nødvendige reparationer på køretøjet . Et forsikringsselskab vil ikke forsikre en alt bil , medmindre den har reparationer er blevet foretaget til at passere inspektion ved Institut for Motorkøretøjer . Forud for enhver reparation , tager billeder af køretøjets fra flere vinkler .
3 .
Få en regning på salg for hvert reparation er foretaget i alt bilen . Du vil også nødt til at tage billeder af de køretøjer , efter at reparationer er udført. Lovforslaget af salget bør have en specificeret beskrivelse af hver del bruges til at reparere alt bilen .
4 .
Anmod om en bjærgning titel fra din tilstand 's Department of Motor Vehicles . For at genetablere en alt bil , skal du ansøge om en bjærgning titel . Ansøgningen vil kræve , at du medtager et forsikrings- notering ark med den kontante værdi af bilen , type af tab og skader skøn .
5 .
Gå gennem en bjærgning titel inspektion . Både DMV og dit forsikringsselskab vil ikke genindføre en alt bil , medmindre du passerer bjærgning titel inspektion . Sammen med inspektion din bil , vil DMV kræve, at du bringer før og efter fotos og kopier af dine regninger af salg fra værksteder . Når gået , du kan modtage din redde titel og forsikre bilen .


Relaterede artikler


hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Mississippi
hvordan man kan sikkert køre en bil
hvordan man kan vide hvad man skal gøre , når du ser en hjort ( under kørslen ) .
fordele ved at udvidede garantier på en Lexus
hvordan man undgår en trafikprop
hvordan man deler vejen med landbrugsmaskiner
hvordan man kan opdage auto tracking -enhed signaler
hvordan man andragende til et lyskryds
hvordan man kan undgå trafik
trin -for - trin guide til at kontrollere dæktryk