om gps teen tracker enheder

om gps teen tracker enheder

En GPS teenager tracker enhed er en elektronisk anordning, der er placeret i en teenager køretøj , så forældrene kan overvåge hendes opholdssted ved hjælp af en hjemmecomputer . Ud over udgifterne til enheden , er der typisk en månedlig afgift for service samt

Historie

GPS eller GPS-systemer har været kendt siden 1970'erne til brug af militæret og offentlige kontorer. Satellit række forbedringer og sænkes produktionsomkostningerne tilladt deres markedsføring over for offentligheden for at begynde omkring 2001 . Teen GPS tracker -enheder kom på markedet i 2007 og fortsat vil blive udbudt af flere og flere virksomheder .

Betydning

Ulykker , der sker i et motorkøretøj , er den hyppigste årsag til dødsfald hos yngre voksne i alderen 16-20 efter til en National Highway Safety Administration . Fortalere for teen tracker enheder hævder, at deres anvendelse kan modvirke hensynsløs kørsel og dermed reducere sandsynligheden for, at teenagere vil have en ulykke .

Funktion

Den primære funktion af GPS er at give forældre med placeringen af deres børn på alle gange . Enheden overvåger også den hastighed , hvormed teenager kører , så forældrene kan blive advaret på at fremskynde .

Typer

Nogle versioner af teen trackeren enheden kan tilføjes i et køretøj eksisterende GPS- system , mens andre er selvstændige enheder . Enheder kan være kendetegnet ved aktiv optagelse , der forekommer i realtid og kan ses som det sker eller passiv optagelse, der opbevares i en formular inde i GPS , der skal ses på et senere tidspunkt .

Funktioner og fordele

Mange teen tracker enheder også vejhjælp i tilfælde af en nødsituation , og kan endda fjernstyre låse døre eller overvåger opholdssted for et stjålet køretøj . For teenagere , kan tracking enheden også forsyne dem med hastighedsgrænsen og udgangsforbud påmindelser .

teenagere ' meninger om Trackers

Mange teenagere føler , at sådanne tracking udstyr er et tegn på mistillid ifølge en rapport udarbejdet af Fox News . Andre anfører, at de faktisk har fået mere frihed og tillid , fordi forældrene er mere sikre at vide at de kan findes i en nødsituation .


Relaterede artikler


Eddie Bauer autostol instruktioner
hvordan du udskifter en Saab 9-3 interiør luftfilter
hvordan praksis motorcykel sikkerhed
trafiksikkerhed fakta
hvordan man kan være opmærksom bag rattet
hvordan du installerer en termostat i en 2004 Chevy Impala
hvordan man får en tredobler påtegning på en CDL
hvordan man kan forbedre gas kilometertal
kemikalier i syntetiske bil voks
hvordan man finder en billig trafik skole