virkningerne af anvendelsen af mobiltelefoner under kørsel

virkningerne af anvendelsen af mobiltelefoner under kørsel

Brug af mobiltelefoner under kørsel er en teknologi-alder problem og kritiske sociokulturelle spørgsmål, som lovgiverne og endog sociale service-organisationer kæmper med i mange stater . Undersøgelser og rapporter er i stigende grad peger mod farlige virkninger af mobiltelefoner på chauffører . Mange trafikulykker og dræbte bliver direkte henføres til den farlige aktivitet mobiltelefon brug under kørslen . Bilkørsel er stærkt forringet , når føreren bruger sin mobiltelefon , som kan være farligt for bilisten såvel som andre bilister .

primære opgave kompromiterede

Brug en mobiltelefon til at tale , tekst eller e-maile under kørsel kompromiser den primære og vigtigste opgave med begge hænder under kørsel .

Årvågenhed Niveau

At være opmærksom på vej-og gadeskilte , trafik indikatorer , og fodgængere bliver vanskeligt under kørsel og mobiltelefoner på samme tid .

Farlige Distraktion

Brug en mobiltelefon er en farlig distraktion og fører til tab af koncentration til tider . Man kan blive fanget i fuld gang eller led i en samtale og mister overblikket over , hvad der sker på vejen og omgivelserne .

aggressiv adfærd

Aggressiv adfærd har tendens til at blive vist ved bilister er involveret i animerede snak eller stressende samtaler på mobiltelefoner .

Skæve kørselsmønster

Det er generelt, at chauffører ved hjælp af mobiltelefoner har en tendens til at skære baner brat , glemmer at give ordentlig signaler og endda ulydige vejskilte og trafiksignaler . Sådanne uberegnelige kørselsmønster er farlige for kolleger chauffører så godt.


Relaterede artikler


hvordan man kan sætte på dækkets kæder
Hvornår kan et barn stoppe med at bruge en autostol ?
hvordan man kan være en pænere chauffør
bilens batteri specifikationer og koldstart
hvordan man kan pakke en nødsituation kit til bilen
hvordan man kan grave bilen ud af sneen
hvordan man kan navigere rundt huller
hvordan man rent gløderør
hvordan man skal køre en bil med automatgear i sne
hvordan man skal køre en forsigtig med en gearstang