Fakta om sikkerhedsseler

Fakta om sikkerhedsseler

Alle ved , at sikkerhedsseler redder liv . Men de fleste mennesker tager dem for givet hver eneste dag , som de får ind i deres biler og rem sig i. Sikkerhedsseler har en lang historie og har været igennem mange forandringer. Mange slags af sikkerhedsseler er blevet udviklet til forskellige situationer og forskellige typer af køretøjer . I de fleste tilfælde vil forhindre sikkerhedsseler alvorlige kvæstelser , men til tider kan svigte . Samlet set sikkerhedsseler er en af de mest vigtige og nødvendige opfindelser i moderne tid

Du skal bruge: .
isopropyl alkohol.

Historie af sikkerhedsseler

Opfindelsen af sikkerhedssele er krediteret til George Cayley i England . Cayley var stærkt involveret i undersøgelsen af flyvning og gjort mange forsøg på at opbygge flyvende maskiner . Han opfandt sikkerhedsselen at holde hans piloter på plads på hans svævefly . Sikkerhedsselen blev patenteret i USA af Edward J. Claghorn i 1885 . På det tidspunkt var sikkerhedsseler kun brugt på flugt forsøg .
Det var i 1920'erne og 1930'erne at lægerne begyndte at tilføre sikkerhedssele i deres biler og begyndte at tilskynde andre til at gøre det samme . Grupper dannet slå til lyd for bilfabrikanterne til at omfatte sikkerhedsseler som en standardfunktion og 1950'erne , var de fleste bilproducenter , herunder en lap stil sikkerhedsselen i de forreste pladser i de fleste køretøjer . I løbet af det følgende årti begyndte medlemsstater, der kræver , at biler er udstyret med sikkerhedsseler .
Siden 1960'erne har sikkerhedsseler udviklet sig og blive mere sikker . På samme tid har love ændret fra at kræve biler for at få dem til at kræve, at alle passagerer , der faktisk bruge dem . Pr. 202C næsten enhver stat kræver sikkerhedssele til at blive båret på alle tidspunkter.

Typer af sikkerhedsseler

Den mest almindelige og sikreste sikkerhedssele for voksne ridning i biler er de tre -punkts sikkerhedssele. Det har en brystbælte og hoftesele i ét . Det er generelt fundet i de forreste pladser i de fleste biler og ryg sæder af flere og flere bilmærker . Hofteselen holder ned passager, mens den brystbælte holder person fra flyvende frem , ondt i halsen eller slå hovedet . Skødet og bryst bælter fungerer bedst , når de anvendes sammen .
Børn er sikrest i de fem -punkts sele . Stropperne er forankret i hver hofte , over skuldrene og mellem benene . Dette er den sikreste sele til børn under 8 år . Racerkørere også bruge dette, fordi det er langt den sikreste tilbageholdenhed .
passagerfly bruge topunktssele , almindeligvis kaldes en hoftesele . Piloter ofte bære en fem punkts sele . Piloterne i jagerfly bære en endnu mere kompleks sikkerhedsseler med en seks-eller syv -punkts sele .

Sikkerhedsseler og børn

Børn sikreste i en fem -punkts sele autostol . Bilsædet bør fastholdes i bilen ved hjælp af låsesystem , som er juridisk forpligtet til at være i alle lavet biler og solgt efter 2002 i USA . Bilsædet er knyttet til kroge indlejret i steller med klemmer , der ikke vil komme fortrudt i en ulykke .
Børn over alderen 4 til tider sat ind i en selepude , der hjælper med at forhindre skader ved en kollision . Hvornår sikkerhedsbælterne låse ved en kollision , de får meget stram og kan skade et barn . Den selepude med til at placere trepunktssele på en måde , der gør mindre skade på et barn . Alligevel børn under 8 år er sikreste i en autostol med fem -punkts sele og låsesystem .

Seat Belt Succes

Hvert år mindst 16. 000 mennesker , der har været i bilulykker ville være døde , hvis det havde ikke været for den sikkerhedsselen . Det er også blevet konstateret, at næsten 5. 000 mennesker , der dør i bilulykker hvert år ville ikke være død , hvis sikkerhedsselen var blevet slidt . Spaendt er en af de letteste ting at gøre, og det redder liv hver dag . Mange stater har kampagner for at tilskynde folk til at spænde op , herunder slogans som "Drive Alive "og " Ankom Alive . "

Sikkerhedssele Fejl

Sikkerhedsseler ikke altid arbejde . Sikkerhedsseler er mest tilbøjelige til at mislykkes , når de er allermest brug for den --- i løbet af en rollover . Chryslers Gen3 bil sæde, der er installeret i mange modeller fra 1994 til 2003 har slået fejl i overgange , men har ikke blevet tilbagekaldt . Denne bil sæde er i alle Chrysler Minivans , hvilket gør det endnu mere vigtigt at bruge låsen system snarere end sikkerhedsselen at begrænse børn .


Relaterede artikler


hvordan man deler vejen med hesten barnevogne
hvordan man får en pioner hjulet
hvordan du forbereder din 4x4 til en weekend på sporet
hvordan man kan være opmærksom bag rattet
标题
hvordan man kan opdage auto tracking -enhed signaler
hvordan en vin check arbejde ?
hvordan man får en Oklahoma pikepass
hvad kraft give bilen hjul trækkraft på en vej ?
hvordan man bruger bil racing terminologi