Florida ’s chauffører kravene om tilladelse

Florida ’s chauffører kravene om tilladelse

Kom en førers tilladelse er næsten altid en kompliceret proces , og det er ikke anderledes i Florida . Første gang chauffører skal tage en førers uddannelse klasse og en skriftlig prøve , som begge kræver omfattende papirarbejde og identifikation . Heldigvis staten Florida giver et hæfte til at forberede kommende drivere til den skriftlige prøve , og førerens uddannelse klasse vil også hjælpe med at forberede drivere til deres tilladelse

Tilmeld dig en Driver 's Education Class

De fleste højskoler tilbyder førerens uddannelse klasser eller kan give en liste over førerens uddannelse klasser i området . Lokale Florida DMVs kan også give en liste over nærliggende førerens uddannelse klasser så godt.

DMV Identifikation Krav

Folk , der ønsker at få deres lærendes opholdstilladelse i Florida skal tage den skriftlige prøve på DMV efter endt førerens uddannelse klasse . DMV kræver to former for identifikation , bevis for bopæl , og en forældresamtykke form ( kan købes på DMV ) .

den skriftlige prøve

Efter at have taget førerens uddannelse klasse , kan Florida beboerne tilmelde sig på deres lokale DMV at tage den skriftlige eksamen . Kommende test-takers skal dokumentere , at de afsluttede førerens uddannelse klasse . Alle Florida DMVs tilbyder en chauffør håndbog til at hjælpe bilister undersøgelse, som 20- spørgsmål test , som omfatter spørgsmål om at køre love . En bestået score er 75 procent , eller 15 spørgsmål korrekt .

generobrede Test

Hvis du ikke har bestået prøven , skal du betale et mindre gebyr for at tage det igen . ( Testen er gratis for første gang. )

Betaling

Når du har taget førerens uddannelse klasse og bestå den skriftlige prøve , en betaling på $ 20 ( fra 2009 ) er nødvendig for dig at få din Florida elevens tilladelse .

bilister fra andre medlemsstater og Folk 18 og Over

Drivere alderen 18 år og derover behøver ikke at tage en chauffør uddannelse klasse for at få et kørekort , de kan bare tage den skriftlige og førerens test for at få deres licens . Chauffører under 18 år , der allerede har en gyldig kørekort fra en anden stat , er også undtaget fra førerens uddannelse klasse , og behøver kun at tage den skriftlige prøve og førerens test .


Relaterede artikler


hvordan man kan dreje til venstre ved en lys , når der ikke er nogen venstresving vognbane
hvordan man kan køre på bjergveje
hvordan man skal køre en kommerciel lastbil
hvordan man skal køre en stor rig
hvordan du installerer BMW E28 bremserør
hvordan man kan minimere risikoen for airbags
hvordan man kan øge produktiviteten og samtidig pendling
tips om international kørsel
hvordan man håndterer en mindre bilulykke
hvordan man kan være en mere sikker chauffør