Fordelene ved hærdet glas

Fordelene ved hærdet glas

Hærdet glas er en speciel slags glas , der er lavet til at modstå brud i takkede skårene . Glasset har mange sikkerheds- funktioner, der gør den velegnet til alle former for applikationer . Det er almindeligt anvendt i biler og i offentlige bygninger som busterminaler , telefonbokse og alle andre steder med risiko for hærværk eller utilsigtet brud . Den hærdet glas er lavet af flere forskellige processer , hvoraf nogle med kemikalier , nogle involverer temperaturændringer . Hver enkelt får kemiske ændringer til glasset , der gør det mindre skørt og få det til at smuldre i stedet Splinter når påføres .

Sikkerhed

Sikkerhed er den største fordel af hærdet glas . Brug hærdet glas mindskes risikoen for skader forårsaget af flossede glasskår . Et glas , som ikke splintrer i knivskarp tops kan bruges på steder , hvor brud er uundgåeligt . Hærdet glas pauser i små , runde " småsten " på grund af den måde molekylerne obligation . Det vil også gå i stykker jævnt og smuldr i små stykker , selvom påføres den ene ende. Det betyder større glassplinter vil ikke knække ud og flyve gennem luften, når glasset er gået i stykker. Dette gør det meget mere ønskværdigt til brug i biler og lastbiler .

Clean-up

hærdet glas er lettere at rydde op . Da det smuldrer i små stykker , der er færre skarpe skårene og splinter , der er svære at samle op med en kost . Hærdet glas kan blive fejet op meget gerne lille sten med en push kost , og smidt væk i en container uden frygt for glasset langskæring åbne papirkurven poser eller sårede en affaldshåndtering arbejdstager . Hertil kommer, at eventuelle glas efterladt der er mindre af en chance for, at det vil skade nogen . Glasset " småsten " kan også være støvsuges .

Strength

hærdet glas er meget stærkere end almindelige glas . De anvendte proces, så den forårsager en stærkere bånd mellem molekylerne i glasset . Det betyder, at glas kan anvendes i applikationer , der kræver en stærkere overflade , der er se- gennem , ligesom ruder i biler og tog , vinduer i laboratorier og glas fortove .

Varmebestandighed

hærdet glas er også mere varmebestandigt end normalt glas . Det er en anden effekt af processen til at " helbrede " glasset . Da varmen anvendes i processen , de molekyler bliver mere modstandsdygtige over for højere temperaturer . Glasset vil ikke smelte eller svække selv når flammen er anvendes direkte . Dette gør den ideel til laboratorieformål , brandbiler og bygninger , der skal være bygget strenge brandkrav .

Andre overvejelser

hærdet glas har også mange uhåndgribelige fordele . Da det reducerer risikoen for skader , men også reducerer risikoen for retssager . Det er ideelt til offentlige bygninger og private virksomheder, der har masser af besøgende og kunne drages til ansvar for skader , hvis en rude pauser i deres bygning og nogen kommer til skade . Dette gælder også for industrielle virksomheder , hvor medarbejdere er afhængige af sikkerhedsglas til at beskytte dem mod varme og flyvende objekter på jobbet . Det bruges i hockey rinks at beskytte fans fra flyvende puck , og det kan modstå en fuldtræffer fra en 100 mph slag skud . Det vil ikke knæk og sårer fans eller spillere , der er valgt ind i bestyrelserne , selv når det bryder .


Relaterede artikler


hvordan man kan flygte fra en neddykket bil
hvordan en GPS-navigationssystem arbejde ?
hvordan man skal køre en sport utility køretøj i vinteren
hvordan man trygt bruge en autostol
hvordan man kan købe en radio scanner
hvordan man skal køre på sorte is
hvordan du får din kørsel optegnelser
hvordan du gør din teenager drev sikrere med en kofanger mærkat .
Sådan foretages fejlfinding en forlygte justering
hvordan man kan bryde ind i din bil