Formålet med tågelygter

Formålet med tågelygter

Vi ser dem fra vores biler , som vi kører ned landeveje på mørke tågede nætter . Vi var nok også testet på dem for lang tid siden under førerens uddannelse klasser . De er tågelygter --- menneskeskabte belysning placeret på bilens lyskontakt . Men når ikke du bruger dem , og hvad der præcist er deres formål

Funktion

De fleste biler , i hvert fald nye , er udstyret med tågelygter . De er lave bjælker , der hjælper dig se gennem tågen . Hvis du skulle bruge din sædvanlige eller high -beam lygter , det projekterede lys lige ind i tågen ville hoppe ud af tågen og afspejler i alle retninger . Dette ville naturligvis gøre det sværere at se vejen og anden trafik .

Formål

Tågelygter , som kun lys jorden umiddelbart foran bilen , er primært til meget tåget betingelser , når du rejser langsomt på grund af begrænset sigtbarhed . De kan også undertiden bruges på mørke blæsende veje i midt om natten . På en solrig dag , vil du sandsynligvis ikke engang mærke til jeres tågelygter , og der er virkelig noget formål i at bruge dem i disse tider .

Typer

Nogle tågelygter er gule , mens andre er hvide . Der er en debat om, hvilke fungere bedre . Nogle mennesker mener, at eftersom gult lys har en længere bølgelængde end hvidt lys , er det ikke så sandsynligt, at blive afspejlet . Faktum er , forskning viser , at der er virkelig ingen forskel .

Fog Behavior

Fog generelt svæver på omkring 10 til 20 inches fra jorden . Så i teorien , hvis vi projektet lys ud i lommen , som ikke indeholder tågen , kan du gøre vejen for en afstand , der vil give dig mulighed for at se længere . Lav-monteret lys --- eller tågelygter --- er installeret på din kofanger eller endnu lavere , og det lys, de bortvise faktisk skåret i toppen , hvilket skaber en lys mønster , at projekter lige ud , så fladt og så ned , men ikke højere .

Værd et køb

Nogle mennesker sværger til tågelygter ; ? andre siger de er meningsløse . Hvis du bor i en høj-tåge område, kan de være værd at prøve . Bare sørg for at købe en høj kvalitet tåge lys og har det professionelt monteret , fordi placeringen af lys i høj grad vil påvirke dens ydeevne .


Relaterede artikler


hvordan man kan rapportere en trafikulykke
hvordan du sikkerhedskopierer en bil ind i en parkeringsplads
hvordan man bruger trafik skole for at reducere point
hvordan man kan køre over jernbanespor
hvordan man kan holde sig vågen , mens man kører
hvordan man undgår hjorte - bil krak
hvordan man skal køre sikkert gennem redwoods
hvordan man kan kontrollere vandpumpen på en bil
brugerdefinerede Pinstripe ideer til biler
hvordan man skal køre en lastbil