Formålet med trinbrætter

Formålet med trinbrætter

Hver gang nogen træder ind i en varevogn eller lastbil , chancer er de bruger en trinbræt . Hver gang en person kører en lastbil , chancerne er han bruger en trinbræt . Den kører Bestyrelsen er blandt de mest almindelige og mest nyttige funktioner i varevogn og lastbil design , og det er også en af de mest subtile-noget, som folk bruger hver dag , uden selv at vide det

Location

Et trinbræt er placeret langs bunden af køretøjet på begge sider , og det er almindeligt beliggende ved foden af en dør .

Funktion

Den trinbrættet tjener to hovedfunktioner . Den første er at tjene som et skridt for at gøre det nemmere for passagererne at træde op i køretøjet . Varevogne og lastbiler er høj fra jorden , og uden et skridt mellem jorden og køretøjet , kan indrejse være svært , især for passagerer , der har besvær med at gå . Den anden funktion er at beskytte køretøjet mod vejen vragrester . Når en varevogn eller lastbil er i bevægelse , hjulene sparke op sten , snavs og andre emner . En løbende bord blokke disse forsendelser fra ridser og underminerer side af køretøjet .

Fordele

Bortset fra at gøre køretøjet mere ergonomiske og beskytte det mod mindre skader , kan en trinbrættet også hjælpe med at holde det indvendige af varevogn eller lastbil ren ved at fungere som en dørmåtte , hvorpå passagererne kan tørre deres fødder , før ind .

funktioner

En trinbræt kan være lavet af mange materialer . Det kan være diamant-plade stål , gummi , plast eller glasfiber , eller endda en tubelike struktur , der løber rundt om køretøjet ( dette er et populært indslag på Jeeps . )

Vedligeholdelse

Fordi en trinbræt tjener som en lille trappestige , er det vigtigt , at det forbliver rene og tørre . Nogle er fremstillet med en gribeflade for at forbedre trækkraften . Disse overflader slides op med tiden , men van og truck ejere kan bevare trækkraft i deres trinbræt nemt og billigt ved at anvende dæk tape , et tilbehør der normalt benyttes af skateboardere .


Relaterede artikler


hvordan man krydser højvande
hvordan man forebygger gadeoptøjer
hvordan man stopper bilen sikkert i sneen
hvordan man kan køre sikkert på bjergveje
om motorcykelhjelme
hvordan man passerer den drivende manuverability test
hvordan man kan udtrykke din misbilligelse af SUV’er
hvordan man taber en lærendes tilladelse
hvordan man programmerer en radio scanner
hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Maine