Hvad er fordelene af sikkerhedsseler ?

Hvad er fordelene af sikkerhedsseler ?

Sikkerhedsseler er den første linje i forsvar mod skader eller død , når man kører i en bil . Under den korte øjeblik til at spænde op kunne være forskellen mellem en sikker tur hjem eller en tur på skadestuen

Overblik, sikkerhed <. /h2 > Kørsel uden sikkerhedssele er virkelig gambling med dit eget liv . Ifølge National Highway Traffic Safety Administration , er omkring 43. 000 mennesker dræbt i fatal bilulykker hvert år . 63 procent af de dræbte var ikke iført en sikkerhedssele . Sikkerhedsseler reducere risikoen for død for et forsæde beboer med omkring 50 procent .

Sikkerhed

Hvis 90 procent af amerikanerne spændt op , 5. 500 dræbte og 132. 000 sårede ville blive forhindret hvert eneste år .
Iført en sikkerhedssele beskytter dig , og beskytter dem, der rejser i bilen , så hvorfor tage risikoen?

Omkostninger

Du vil gerne spare dig selv $ 600 om året i skat , right ? Spænde op . That's right --- døgnbehandling hospitalsbehandling for dem bilister , der ikke bære en sikkerhedssele rangerer dobbelt så høj for dem, der gjorde brug af sikkerhedssele . Gæt hvem der betaler for dem hospital regninger ? Dig.
85 procent af dem, hospitalsudgifter opfanges af skatteyderne --- forestille sig, hvor meget lavere de ville være , hvis alle gjorde , faktisk spænde op ? Hvem kunne ikke bruge en ekstra $ 600 om året ?

Børn

Børn hader at sidde i deres autostole , når de er unge , så at kunne sidde i vokset op sædet er en enorm forretning for dem . Opmuntre dine børn til at spænde op, så de har det indgroet i deres hukommelse i en ung alder at gøre det . Vise dem, at mor og far bruge sikkerhedssele , så de burde også . De vil være så glade for at komme ud af deres autostole , at de vil blive ekstatisk at prøve på deres nye voksen sikkerhedssele .

Resumé

spændesystem en sikkerhedssele , bør være så almindeligt som at børste tænder om morgenen , men desværre , da statistikken viser , er det ikke . Ikke tillader dig selv , eller dem omkring dig til at blive bare en anden statistik . Spænde op og minde dine venner og familie til at gøre det samme , selvom du bare kører fra en del af parkeringspladsen til en anden !


Relaterede artikler


hvordan man får et kørekort i Californien
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en jeep frihed
hvordan man skal køre i et jordskælv
hvordan du beskytter din bil fra pause ins
hvordan man bruger en GPS-enhed
hvordan man kan tage trafikken skole for en fartbøde
hvordan man laver vejbump
hvordan Texas grade en køreprøve ?
hvordan man kan fortælle din arbejdsgiver om en suspenderet kørekort
hvordan man kan sætte på bagsiden nummerplader