Jernbanen tegn definitioner

Jernbanen tegn definitioner

Railroad tegn prik den amerikanske landskab . Anywhere et tog rejser , vil du se en par skilte langs vejen . Selv om disse tegn kan se anderledes end de sædvanlige retningsbestemte signaler , du ville se for en bil , bliver de brugt på samme måde . Vide, hvad disse tegn repræsenterer , og mener, er en sikker satsning , når du er i nærheden , eller om , Jernbanespor

Definition

En jernbanen tegn er en trafik signal og bruges af tog meget gerne biler brug vejskilte . Jernbanen tegn fungerer som en trafik-betjeningsanordning for områder , hvor tog og biler er sandsynligvis at krydse veje .

Funktion

funktion Jernbanen tegn er primært at holde biler fra direkte at interagere med en modkørende tog . Andre jernbanen skilte er sat op som signaler for at holde tog fra direkte interagere med hinanden . Railroad tegn fungere som trafik -enheder og har samme vægt i praksis, at anden trafik-betjeningsanordninger hold som dem, der findes på hovedveje.

Typer

Der er tre typer af jernbanen tegn . Passiv tegn foran jernbaneoverskæringer, der er anvendt forud for en jernbane krydser ; passiv tegn et kryds , der bruges til at identificere en passage , og antallet af spor , og aktive tegn , som anvendes på samme måde stoplys bruges til trafik . De to første er brugt specifikt til biler . Den tredje kan også bruges af togene til at dirigere trafikken langs banen , der anvendes af mere end én toget.

funktioner

Passive tegn omfatte forudgående advarselsskilte såsom den fælles gule cirkulære skilt med et billede , der signalerer kørebanen er passage jernbanespor forude . Dette tegn kan ledsage et fortov mærkning også advare bilister til kommende træne grænseovergange. Andre tegn er på sporene , som den hvide " X " med ordene " Railroad Crossing "skrevet på dem . Dette tegn kaldes en " Crossbuck . " Du kan ofte finde stoppe tegn sporkrydsninger . Aktiv eller skilte er dem , der omfatter blinkende lys , lyser signaler , lyd og sommetider kontakter eller porte .

Overvejelser

Railroad tegn fungerer som trafiksignaler du ser hver dag . De bør betragtes og respekteres som sådan . Når et tog er i bevægelse , det må også adlyde enhver jernbane tegn, der er langs sporene . Dirigenten skal også være mere opmærksomme på området omkring ham , da han ser et skilt . Ikke alle mennesker vil adlyde eller spot jernbanen tegn i tiden at lytte til deres advarsler . Mange gange , operatøren af et tog eller køretøj er travlt med at gøre noget andet end at køre .


Relaterede artikler


hvordan man bruger trafik skole for at holde en ren kørsel record
hvordan man kan bremse i ørkenen regnen
hvordan man kan forbedre gas kilometertal i en Chrysler 3,3 varevogn
dæk kæde monteringsvejledning
hvordan man finder den PCV ventilen til 2006 xlt 5,4 triton F150 ford lastbil
hvordan man skal køre og tale i mobiltelefon
hvordan man kan overvinde gadeoptøjer
hvordan man får en Illinois i - pass
hvordan man kan finde motornummer for en Chevrolet
hvordan du lægger en motorcykel på en trailer