bådtrailer lysbehov

bådtrailer lysbehov

Bådtrailere kræver sidemarkeringslygter lys og baglygter for juridiske natten kørsel . Disse lys angiver den omtrentlige størrelse af båden trailer og advare andre bilister , at en båd er på slæb . Consult din tilstand driver manual for det amerikanske Department of Transportation krav om korrekt montering af bådtrailer lys

Betydningen

bådtrailer lyser placering og størrelse af en bådtrailer . Andre køretøjer er mindre tilbøjelige til at kollidere med en ordentligt oplyst trailer i løbet af natten kørsel eller i fare sigtbarhed.

Identifikation

Bestem den omtrentlige længde og bredde af en bådtrailer ved at se bagenden af traileren med lysene tændt på . Bådtrailere , der er længere end 80 inches kræver tre røde markør lys i midten bageste del af traileren , hvis den ikke har tre røde markører , båden Traileren er mindre end 80 inches eller 7 fod .
Den omtrentlige bredde bådtrailere er mindre end 102 inches eller 9 fod . Påhængskøretøjer med rav forsigtighed lys , dog er større end 102 inches --- gule lys er placeret på de ekstreme yderkanter af traileren bredeste punkt .

Funktion

Illumination af den røde bagud og stop lys på bagsiden af traileren give andre bilister en indikation af bådtrailer handlinger . Gule lygter, som anvendes som side trailer markører og er placeret til at give en uhindret udsyn for andre bilister , de også belyse venstre og højre blinklys på bagsiden af traileren . Traileren tag lys , placeret på toppen eller siden af en licens tag , er den eneste hvide lys .

Typer

Trailer lys fås med lysemitterende dioder ( LED ) pærer eller traditionelle glødepærer . Alle lamper skal kunne ses fra 45 grader i bredden og 10 grader i højden
Vandtæt trailer lys er lavet med sæler , der holder vandet ude . dykkede lys er ikke vandtæt og bruge en lomme af luft , der forhindrer vand i at trænge ind på baggrund når neddykket .

Advarsel

Militærnægter vedligeholdelse af bådtrailer lys er afgørende for at konsekvent opfylder kravene . Alle elektriske forbindelser --- herunder pære stikkontakter , trailer seletøj stik og elektriske kontakter --- skal være dækket med dielektrisk fedt at sikre elektrisk ledningsevne og forhindre korrosion .


Relaterede artikler


hvordan man kan reparere en Ford Taurus forlygte
hvordan man kan tilslutte en trailer op
hvordan man kan genbruge batterier fra en hybrid bil
hvordan man betjener en manuel transmission
hvordan man undgår at ramme en elg
hvordan man kan bruge søge og scan radio knapper i din bil
hvordan man gør en j tur
hvordan man starter en Carpool
hvordan man kan låse et brændstof dør
hvordan man kan holde sig vågen , mens man kører