belysning krav til trailere

belysning krav til trailere

National Highway Transportation Safety Administration har indledt en række belysning krav til trailere . Mens specifikke love varierer fra stat til stat, NHTSA indtrængende staterne til at bruge disse krav som minimum

Betydning

Over 1. 000 dødsfald hvert år som følge af ulykker med trailere . Til tider , er manglen på belysning en årsag til disse ulykker , der tvang myndighederne og lovgiverne at udstede krav .

Lys

Et sæt af steady-glødende rød baglygter er nødvendigt i den bageste af traileren . Rød side- markør lys er også nødvendigt på bagsiden , og et andet sæt af rav-farvet side-markør lys skal placeres på forsiden .

Bremse Lys

Trailere burde have røde bremse belysning på dens bagside . Denne belysning skal tilsluttes samtidig med det trækkende køretøjs bremse lys .

Reflekser

Red reflektorer skal placeres på bagsiden og bagsider af køretøjet . På forsiden siderne , bør rav reflektorer placeres for at advare forbipasserende køretøjer af traileren tilstedeværelse .

Andre Lights

Red blinklys , der er forbundet med at blinke i samklang med det trækkende køretøjs blinklys skal placeres på bagsiden af traileren . Over nummerplade , bør en klar lys placeres for at gøre pladen synlige under natkørsel .

store vogne

I tillæg til ovennævnte krav , trailere, der overstiger 80 " i længden er forpligtet til at have en rød clearance lys og en rød og hvid stribet identifikation lys på deres bagside . På forsiden , bør de have en sekundær rav-farvet clearance lys .


Relaterede artikler


hvordan man diffuse gadeoptøjer
hvordan man kan undgå tailgating
hvordan man bruger blokeringsfri bremser om vinteren
hvordan man får en bil ud af en grøft
hvordan man kan spare gas ved at ændre dine kørevaner
hvordan man kan læse en Toyota motor kode
1966 mustang TuneUp specifikationer
hvordan man kan øge produktiviteten og samtidig pendling
hvordan man kan købe de bedste vinterdæk til den bedste pris
hvordan man undgår hjorte - bil krak