driver kravene om tilladelse

driver kravene om tilladelse

Når din søn eller datter inches mod , at 15 eller 16 års mærket , en af de største samtaleemner sandsynligvis vil være, når han eller hun vil få en chauffør tilladelse . Driveren tillader det, også kaldet en lærende tilladelse , er det skridt lige før licens , når din teenager ( eller en ældre voksen, som er lige lære at køre bil ), er tilladt at køre bilen i begrænsede situationer for at forberede køreprøven . Husk, at dette ikke er en licens til en licensfri chauffør til kørsel , hvor han ønsker --- der er visse krav der skal opfyldes og respekteres .

Alder Krav

I de fleste jurisdiktioner , skal du være mindst 15 år gammel for at få din driver tillader det, selv om nogle stater tillader teenagere til at køre i en alder af 14 . Dette skyldes i mange lande de juridiske kørsel alder starter på 16 eller 17 , så det giver et til to år for praksis , før du kan køre på din egen frit .

Papirarbejde

For at ansøge om din driver tilladelse , du har at præsentere papirarbejde til den afdeling af motorkøretøjer i din tilstand . For én , har afdelingen til at se, at du er en juridisk borger , som enten blev født i USA eller naturaliseret . Du skal fremlægge en fødselsattest og CPR-nummer , hvis du er en naturlig født borger . Hvis du indvandret her , skal du have en naturalisation rekord , pas eller andre former for offentlig anerkendt bevis for din juridiske status i USA i mange stater , at en teenager , der søger om en tilladelse skal også fremlægge en attest fra sin skole bevise , at han er i god behold.

Test

Ligesom med et virkeligt kørekort , du har til at videregive visse forsøg skal godkendes til en chauffør tilladelse . I det mindste , vil du blive forpligtet til at tage og bestå en viden prøve at måle din generelle forståelse af vejen , og en vision test for at sikre, at du kan se , mens du kører .

Cost

Prisen på en chauffør tilladelse varierer efter din tilstand ( som det er tilfældet med alle andre krav ) , men generelt prisen er langt mindre i forhold til at betale for en officiel licens . Forvente at skulle betale et sted mellem $ 10 til $ 50 , når du går til din chauffør tilladelse .

Andre krav

Når du får en lærende tilladelse , er det kun tilladt at køre alene i bestemte tidspunkter af dagen . I de fleste stater , er den seneste , du kan køre uden opsyn , indtil godt 9 om aftenen eller 10 PM dig nødt til at have en licens føreren af en vis alder ( sædvanligvis 21 eller ældre ) i bilen sammen med dig på andre timer til vejledning og se dig under din uddannelse .


Relaterede artikler


hvordan man registrerer med fastrack
hvordan man bevæger sig sikkert på motorvejen
hvordan du fjerner mug fra biler
hvordan man finder førerens ed praksis test
hvordan man kan finde en bil dækkets dato
hvordan man skal køre i sne
hvordan man kan sikkert forlade en motorvej
hvordan man kan konvertere miles per gallon til miles per liter
hvordan man kan udnytte køretøjet spejle
om defensiv kørsel