grunde til trafik billet afskedigelse

grunde til trafik billet afskedigelse

Du ønsker ikke at have en trafik-billet på din rekord . Ikke alene er de bøder, dyre , kan det koste dig point på din licens og øge din bilforsikring premiums. Though ikke fælles , der er en tilfælde, hvor du kan få en trafik billet afskediget . Det centrale er at komme for retten parat til at kæmpe billetten med solid information

Forkerte oplysninger

Hvis nogen af de oplysninger om billetten var skrevet eller skrevet i forkert af den officer , kan dette betyde en automatisk afskedigelse . For eksempel nummerpladen eller dit kørekort nummer , hvis var taget ned forkert , kan dommeren reglen om, at billetten er ugyldig .

defekte udstyr

Hvis du kan bevise, at det anvendte udstyr til at gøre beslutningen om din trafik billet er fejlbehæftet , såsom en radar -detektor , eller et rødt lys kamera, der blinker forkert , er der en god chance for , at billetten bliver afskediget . Du er nødt til at gøre din egen forskning på udstyr til at bruge denne forsvar .

første timer eller Defensive Driving

I mange tilfælde , dommere sympati for første gang lovovertrædere , især når det drejer sig om trafik billetter . Hvis dette er dit første trafik-billet , og du har en ren straffeattest ellers er der en god chance for, at dommeren vil afskedige billet .

Hvis dette er dit første lovovertrædelse , bør du ikke skyldig til overtrædelsen og bringe oplysninger til domstolene for at vise din hæderlig karakter , såsom gode karakterer i skolen og din rene kørsel rekord .

Tag en defensiv kørsel klasse og bringe bevis for din deltagelse i retten for at øge chancen for billetten afskedigelse .

Police Officer er en "no show"

Hvis du kommer til retten tilberedt med en solidt forsvar af, hvorfor skulle du ikke have modtaget en trafik billet , og politiet officer , der har udstedt billetten ikke vises at vidne i retten , du har en bedre chance for at få din billet til følge. I mange tilfælde er officer det eneste vidne til overtrædelsen , og hvis han eller hun ikke kan vidne , vil den udstedende virksomhed ( by eller stat ) ikke har meget at falde tilbage på .

Bevis Forudsat i retten

Hvis du var ikke i nærheden af scenen , hvor trafikken billetten blev udstedt , er der stor sandsynlighed for, at det vil blive afskediget, hvis du kan give et tydeligt bevis på dommeren i dit opholdssted . For eksempel , hvis du modtager en trafik billet med posten for at drive et rødt lys , der er genereret af et rødt lys kameraet , og du kan bevise, at du var i den anden ende af byen , vil dette være en hjælp til din sag.

I nogle tilfælde , når du får en billet for mindre overtrædelser , såsom at køre uden gyldig registrering eller inspektion , kan du få din trafik billet afvist af dommeren , hvis du giver papirarbejde at bevise, at du fornyet dit registrering inden retten dato .


Relaterede artikler


hvordan man kan give en racing skole gavekort
hvordan man skal køre sikkert ved hjælp af 2 sekunder reglen
hvordan man bestiller onstar
hvordan man holder kæledyr besat i bilen
Sådan deaktiverer sikkerhedssele alarm på en Dodge Ram
hvordan man får en trængsler kørekort
Hvordan installerer jeg nappa tru stop front bremseklodser ?
hvordan man skal køre i sneen
hvordan man styrer en udskridning køretøj
hvordan man forbereder en bil Survival Kit