hvad der er lændestøtte i en bil ?

hvad der er lændestøtte i en bil ?

Lændestøtte i biler er en måde at støtte både chauffører og passagerer , mens du sidder i bilsæder . De er beregnet til at korrigere dårlig kropsholdning , som har resulteret i behandlende læger et alarmerende antal patienter med lændesmerter . I stedet for at have faldt kropsholdning , chauffører og passagerer kan nu bruge lændestøtte at sidde ret op og ned og få mange sundhedsmæssige fordele ved korrekt kropsholdning

Fakta

Lændestøtte i biler har været stigende på grund af en generel stigning i mængden af tid at køre og ride en bil , baby boomers aldrende med alarmerende hast og opleve deres nedre del af ryggen lidelser , og dårlige arbejdsstillinger . Kunderne er krævende i større antal end nogensinde før at have autostol designs indeholde lændestøtte . Til gengæld er der en stigning i antallet af produkter , der tilbyder lændestøtte i biler .

Betydning

Med det stigende antal chauffører på vejen kommer den øgede klager over lændesmerter skyldes dårlig autostol design . Korrekt lændestøtte i en bil er væsentlig , da det kan øge antallet af sikre bilister på vejen og samtidig øge førerens og passagerernes helbred . Til gengæld vil dette fald sygesikringsomkostninger . Bilfabrikanter indse betydningen af at tilbyde komfortable rygstøtte og autostol designere lægger stor vægt på dette område .

Identifikation

Lændestøtte i biler kommer i forskellige sorter, afhængigt af personlige præferencer af føreren . Det kan komme bygget ind i bilsædet med nogle producenter tilbyder det som enten en standard eller ekstraudstyr . Det kan være justerbar eller ej . Eller findes der en bred vifte af puder og lændestøtte artikler kan købes i butikkerne . En lav pris anbefaling af nogle er simpelthen rulle op et håndklæde og placere det bag din ryg .

Advarsel

Hvis du er interesseret i at finde indbygget lændestøtte i en ny bil , du overvejer at købe , ved, at dette Funktionen er mere udbredt i udenlandsk fremstillede biler . Med finansiel strabadser , at de nordamerikanske bilindustrien ( tidligere kendt som Big Three-Chrysler , General Motors , og Ford) har haft , et af de områder, de har skåret udgifter for at spare omkostninger er at placere vægt på bil sæde design muligheder , såsom lændestøtte . Derfor kan du overveje en import

Fordele

Ud over de åbenlyse fordele ved at have lændestøtte i en bil-. den, faldende lændesmerter , der er andre områder , der vil forbedre i løbet af køreoplevelse . Disse omfatter : faldende træthed niveauer , som igen øger koncentrationen , stigende vision kapaciteter som følge af bedre hoved bevægelse , bedre vejrtrækning kapaciteter , og mindre bækkensmerter . God lændestøtte i biler kan også øge førerens reaktionstid , og et fald pres ubehag fra førerens hale knogle er i den forkerte position .


Relaterede artikler


Sådan nulstiller en Mini Cooper
audi gasspjæld organ rengøring
hvordan man får en børn passerer vejskilt
om Texas defensiv kørsel kurser
i 1954 caddie motoren specs
hvordan man kan ændre transmissionsolie i et 1995 Dodge Ram
om trailer ledningsføring
hvordan man kan reparere en peeling dashboard
hvordan du indstiller uret til en sy703 Nissan radio / ur
hvordan man håndterer en auto ulykke