hvad der er på en lærende tilladelse test ?

hvad der er på en lærende tilladelse test ?

Ansøgning om et lærende tilladelse som det første skridt mod at lære , hvordan man drev er en overgangsrite for mange teenagere . Da så mange som 70 procent af dem, der tager testen mislykkes det første gang , er det værd at være godt forberedt for at bestå prøven

Krav

Hver stat har forskellige regler for, hvornår man er berettiget til at ansøge om en lærende 's tilladelse , og tage testen . I nogle stater kan du tage testen så unge som 14,5 , men i andre stater kan det være nødvendigt at være 17 eller endda 18 . Du er nødt til at have bevis på identitet , dit CPR-nummer , en samtykkeerklæring underskrevet af en forælder og betaling . Nogle stater , såsom Californien , også kræve dokumentation for optagelse på førerens-uddannelse klasser . Du vil også være forpligtet til at videregive en vision test .

får, hvad du nødt til at undersøge

Afhængig af staten , kan du få din elevens tilladelse brochure ved at gå til den lokale afdeling af Motor Vehicles ( DMV ) eller downloading hæftet fra internettet . Elevens tilladelse hæfte bliver din studievejledning til testen .

Hvad du behøver at vide

Det spørgsmål om elevens tilladelse test i de fleste stater er genereret af computeren . Således kan du ikke forudsige karakteren eller typen af spørgsmål , du vil blive bedt om at besvare . Du bliver nødt til at kende svarene på spørgsmålene i hvert afsnit af hæftet . Mange stater tilbyder gratis praksis prøver på bagsiden af hæftet og online .

typer af spørgsmål

Du vil blive spurgt om færdselsreglerne . Disse omfatter sådanne ting som hastighedsgrænser, højre -of -vejs regler og hvad man skal gøre i tæt trafik, dårligt vejr , omkring fodgængere eller i nærheden jernbanespor . Du skal vide, hvordan man laver vender korrekt, hvordan man bruger de udpegede vognbaner , regler om trafiksignaler og sikkerhedsseler , og hvad vejafmærkninger mener.

Yderligere kategorier af spørgsmål

Viden om sikker kørsel er vigtigt at gøre dig til en god chauffør . Du bliver nødt til at kende de nyeste love , såsom "ingen sms'e " lov , som for nylig blev vedtaget i mange stater . Kørsel i forskellige typer af vilkår, herunder nødsituationer er dækket i denne kategori . Parkering, kørsel tips , sundhed og sikkerhed spørgsmål kan også vises på test . Testen er også sikker på at dække det økonomiske ansvar , ulykker og narkotika og drikke . Kendskab til kravene for at registrere en bil er også en del af testen .

tage testen

Når du har nøje studeret hæftet og taget og bestået adskillige praksis test , er du klar til at lave en aftale hos din lokale DMV til at tage testen . Testen vil være i en multiple choice -format . I nogle stater , hvis du undlader elevens tilladelse test vil du få lov til at generobre det straks op til tre gange . I andre stater , vil du nødt til at vente et stykke tid , før de føres en ny prøve .


Relaterede artikler


hvordan man kan sigte forlygterne i en arv outback
hvordan er en fartbøde beregnet ?
hvordan man bruger trafik skole for at holde en ren kørsel record
hvordan man gør en s - sno sig i en bil
hvordan man kan hoppe starte et dødt batteri på en manuel transmission
hvordan du indstiller de punkter i en Ford 8N
hvordan man kan øge produktiviteten og samtidig pendling
hvordan man kan undervise en ung chauffør værdien af sikkerhedsseler
hvordan du får et kørekort i Oklahoma
hvordan man lærer at køre en gearstang