hvad der kræves for en Georgiens kørekort ?

hvad der kræves for en Georgiens kørekort ?

Georgien Institut for Driver Services er ansvarlig for at administrere og håndhæve statens love og bestemmelser vedrørende kørekort

Chauffører Ny Georgien

Personer med et gyldigt kørekort , som rejser til Georgien skal ansøge om en Georgien licens senest 30 dage efter oprettelse ophold . En out-of-state licens kan veksles til en Georgien licens , hvis føreren er mindst 18 , overgiver hans out-of-state licens , har gjort et gyldigt CPR-nummer , og giver bevis for identitet , medborgerskab og Georgien bopæl ,

Georgien køreprøven

Første gang licensansøgeren er forpligtet til at bestå en vision screening , skriftlig eksamen og køreprøve . Udnævnelser anbefales til køreprøven og kan planlægges op til 90 dage i forvejen .

Foreløbig licens

Mindreårige , der er fyldt 15 år kan modtage en foreløbig licens gyldig i to år, tillader dem at køre kun med en licens driver 21 år eller ældre på forsædet af bilen . En mindre 's forælder eller værge skal underskrive ansøgningen på hendes vegne . Den mindreårige skal bestå en vision screening , skriftlig eksamen og køreprøve .

første kørekort for mindreårige

En mindreårig, der er fyldt 16 , kan modtage en klasse D-kørekort . Han skal have afsluttet en chauffør 's uddannelsesprogram godkendt af staten Georgia ( mindreårige , der er fyldt 17 år behøver ikke at fuldføre et sådant program ) . En klasse D-kørekort er en foreløbig licens med en klasse C licens og forbyder en mindreårig på driften af et køretøj mellem midnat og 6 er sikker passager restriktioner gælder også .

Teenagere og tilbagekaldelse af licens

Mindreårige mister deres opholdstilladelse eller licens hvis de trække sig tilbage fra skole og er under 18 år , hvis de har 10 eller flere unexcused fravær fra skole eller hvis de har en historie adfærdsforstyrrelser . Hvis en mindreårig modtager et citat , kan hendes tilladelse eller licens suspenderes , selv om hun betaler bøden .

Særlige bestemmelser for ældre bilister

Georgien giver fremskyndet fornyelse af kørekort med intervaller på fem år for bilister 65 og ældre . Vision screeninger er også behov for dem, 64 år og ældre .


Relaterede artikler


hvordan man håndterer en auto ulykke
hvordan man kan forberede sig på vej nødsituationer i sne
hvordan man kan undgå farlige veje på en motorcykel
hvordan man bruger startmotoren at få en stagneret stickshift bil af vejen
ading1a " u003e hvordan man undgår at få en trafik billet u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e gør ikke noget dumt
hvordan du installerer ilt sensorer på en ’95 -årige Aurora
hvordan man skal køre sikkert , mens i trafikken
hvordan man stopper en spotting fladt dæk
hvordan man kan bo ved sine fulde fem , mens undervisningen teenagere til at køre
hvordan man kan navigere i en snestorm