hvad er abs bremser ?

hvad er abs bremser ?

Når du køber en bil , der er mange elementer en chauffør kan overveje . Sammen med stil , farve , sikkerhed og hastighed , har den type bremsen blevet en populær faktor . Biler typisk træk den ene af to typer af bremser standard eller anti-lock bremser , der er kendt som ABS . ABS-bremser er nu på de fleste biler på grund af deres fordele, men bilejere er stadig købe biler uden dem . Læs mere om ABS-bremser til at forstå deres koncept og se , om de har ret til din næste bilkøb

funktioner

Sammen med blokeringsfri funktion kan ABS bremser også udstyret med en traction control system , nødbremse bistand , elektronisk stabilitetskontrol eller elektronisk fordeling af bremsekraften . Alle disse funktioner indbygget i bremserne er hovedsagelig for sikkerheden .

Funktion

ABS bremsesystemet hjælper en chauffør i farlige situationer . Når en standard bremsen falder hårdt , kan en bils dæk lås op . Dette bevirker, at bilen mister kontrollen og slide i flere retninger . ABS -bremsesystem forhindrer dette lockup og vedligeholder bremsetrykket for at mindske chancerne for glidende og ned. Som en chauffør smækker på bremserne , sparker ABS og bælgfrugter bremserne op og ned støt til at opretholde kontrol over bilen .

Historie

ABS bremser blev udviklet til flyvemaskiner i 1920'erne , men de gjorde ikke vinde popularitet til biler indtil 1970'erne og 80'erne . Oprindeligt ABS bremser var kun tilgængelige for bestemte hjul , men udviklingen udvidet og nu alle fire dæk kan omfatte ABS-bremser . ABS-bremser er også anvendt i motorcykler for at mindske chancerne for tørre-outs og nedbrud .

Fordele

Fordelene ved ABS- bremser er klare . For MULTICAR crash situationer vil ABS bremser hjælpe med at stoppe din bil hurtigere og nå nedstyrtningsstedet i et meget langsommere tempo . ABS-bremser vil også forhindre udskridning , hvis du har brug for at styre rundt om forhindringer . ABS-bremser er specielt gavnligt i hårdt vejr situationer . For sne , slud , regn og tunge sand , reagerer ABS bremser hurtigere end en typisk bil med standard bremser . Dette kan undgå nedbrud og faktisk redde liv .

Overvejelser

Du kan se om din bil har ABS bremser , tænde din bil på og se på instrumentbrættet . Hvis en ABS lyser og forbliver tændt et sekund , så vil din bil ikke har ABS bremser , og de fungerer korrekt . Nogle dashboards kan have ABS lys på dem , men det vil ikke gå på , hvis ABS bremser ikke er inkluderet .


Relaterede artikler


hvordan man får et kørekort
hvordan en hjelm beskytter en motorcykel rytter ?
hvordan man kan vide , hvad man skal gøre efter en bilulykke
hvordan bilen manuelt gear arbejde
hvordan man kan være en udpeget chauffør
hvordan man håndterer servostyring fiasko
hvordan man skal køre med korrekt kropsholdning
hvordan du installerer en back vinduesvisker på en 2003 jeep frihed
Hvordan ATV dæk arbejde ?
hvordan man kan strække en tank af gas