hvad er en lærendes tilladelse ?

hvad er en lærendes tilladelse ?

At opnå en lærende tilladelse er det første skridt til at få kørekort for mange teenagere i USA . Hvad der præcist er en lærende tilladelse , og hvorfor har teenagere brug for at få en , før de kan køre

Geografi

Learner 's tilladelser reguleret af staten snarere end føderale lovgivning i USA. Det betyder, at restriktioner og retningslinier for studerendes tilladelser kan være forskellig fra stat til stat . Selv hvis du har en lærende tilladelse i en tilstand , kan du stadig være udelukket fra at køre i andre stater .

funktioner

Learner 's tilladelser normalt har en aldersbegrænsning . Nogle stater tillader elevens tilladelser til folk så unge som 14 år gammel , men de fleste stater kræver en driver , der skal enten 15 eller 16 år gammel for at få en elev tilladelse. Lærendes tilladelser også har andre krav , såsom at have en forælder , værge eller licens chauffør i bilen , mens personen med elevens tilladelse er kørsel . Der kan også være begrænsninger på de timer en person med en elev opholdstilladelse har lov til at køre .

Funktion

Learner 's tilladelser har til formål at hjælpe en ung eller ny driver lære at køre under ledelse af en mere erfaren chauffør . For mange unge bilister , er det første trin, som kræves for at opnå en begrænset eller nonrestricted kørekort .

Tidsramme

Nogle stater kræver en ny driver til at have en elev har tilladelse til en vis periode , før hun får lov til at ansøge om et kørekort . I nogle tilfælde skal en ny driver også optage en log over antallet af kørte timer og opfylder et minimum time krav før de ansøger om et kørekort .

Advarsel

Breaking the love om studerendes opholdstilladelser i din tilstand kan føre til en forsinkelse med at få dit kørekort , bliver yderligere restriktioner tilføjet til din tilladelse , eller endda arrestere og bøder . Hvis du har spørgsmål vedrørende elevens tilladelser i din tilstand , så ring til afdelingen af motorkøretøjer for afklaring .


Relaterede artikler


hvordan man finder en online-trafik skole , der er godkendt retten
om parallel parkering
hvordan man kan parkere sikkert i din garage
hvordan man kan leje en el- scooter
hvordan man kan bestemme alder på dæk
hvordan en vinterdæk fungere bedre på is og sne ?
hvordan man kan holde egern ud af bilmotorer
hvordan man skal køre med en hysterisk passager
hvordan man kan slippe af auto haglskader
hvordan man kan parkere på en parkeringsplads