hvad er en proaktiv driver?

hvad er en proaktiv driver?

En proaktiv chauffør er en, der opholder indberetning under kørslen ved aktivt at se den evigt skiftende miljø omkring hende , så agerer i overensstemmelse hermed . På denne måde sikkerhed udøves , mens ulykker undgås

Historie

Proaktive teknikker er ansat af instruktører , når du først lære at køre bil . Disse nøgletal er naturligt for enhver god chauffør .

funktioner

En proaktiv driver planer ud hver eneste bevægelse , han gør , og udfører det sikkert , at adlyde reglerne for vejen. Han holder en sikker afstand til andre biler , hvis de har brug for at bryde hurtigt .

Kend din bil

En proaktiv chauffør ved, hvordan hans køretøj håndterer i trafikken og på den åbne vej. Ved at forstå hvad hans bil er i stand til ( hvordan det håndtag, sving eller hvor hårdt det pauser ) , er han bedre rustet til at foretage et splitsekund beslutninger .

Vedligeholdelse

Proaktiv bilister holde deres biler i top kører form . Det betyder alt fra at ændre den olie og bremseklodser til at holde en tilstrækkelig luft i dækkene . Han forstår , hvordan bilen skal køre , og lytter eller føler for ting ud over det sædvanlige , en mærkelig summende lyd eller mindre nye vibrationer afslørende tegn på potentielle problemer .

Identifikation

En proaktiv driver forventer , hvad chaufførerne omkring hende kan gøre og gør klar til det . En ung chauffør ved siden af en proaktiv driver , for eksempel , ikke er opmærksom . Den proaktive chauffør vil fremskynde og videregive den unge til at undgå ham skiftende baner ind i hende.


Relaterede artikler


hvordan man kan være den første ud på en 4-vejs stopskilt
hvordan man kan forberede sig på racing skole
hvordan du får din bil klar til en biltur
hvordan man passerer den drivende manuverability test
hvordan man skal køre defensivt omkring traktor trailere
hvordan man kan være en dynamisk drivkraft
hvordan man kan danne en forældre samkørsel
hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Indiana
hvordan du får din bil galt fra sneen
hvordan man skal køre sikkert i regnvejr