hvad er formålet med sikkerhedsseler ?

hvad er formålet med sikkerhedsseler ?

En sikkerhedssele er måske den vigtigste sikkerhedsforanstaltning i din bil . At være afslappet omkring brugen af sikkerhedssele kan medføre alvorlige konsekvenser og forårsage alvorlige kvæstelser og endda dødsfald i bil krak eller ulykker . National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) påpeger, at 63 procent af dødsfald årligt på amerikansk veje og motorveje , skyldes ikke bruger sikkerhedssele <. h2 > Gem Lives Det primære formål med sikkerhedsseler er at øge chancerne for overlevelse af dig selv og andre i bilen i tilfælde af en dødelig nedbrud eller en alvorlig ulykke på motorveje , motortrafikveje og endda lokale veje .

stabil kørsel holdning

Iført en sele holder din krop position stabilt bag rattet og hjælper dig med at fokusere på det primære formål at køre sikkert .

bedre kontrol

En sikkerhedssele iført driveren er generelt har en bedre kontrol af hjulet , når der til at gøre pludselige tvungne manøvrer , skulle kraftigt anvende bremser eller at skulle reagere på andre vanskelige scenarier eller forhindringer på vejen .

Limit alvorlige kvæstelser

Selvom du måske være en sikker chauffør , der ikke er nogen garanti for, at andre hensynsløs , casual eller aggressive bilister vil adlyde vejskilte og færdselsregler . Din sikkerhedssele vil beskytte dig mod hoved og nakkeskader og mindre , alvorlige eller andre alvorlig personskade .

økonomiske besparelser

ulykkestilfælde , tab af arbejdstid og handicap på grund af ulykker kan minimeres, hvis sikkerhedsseler er slidt , hvilket kan føre til økonomiske besparelser på længere sigt .


Relaterede artikler


hvordan man vælger dæk kæder
hvordan man kan tilmelde sig online trafik skole
hvordan du installerer større fælge på bilen
hvordan man beskytter forlygter fra sten
hvordan du gør din bil dæk spin
hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Ohio
hvordan du får et kørekort i Oklahoma
hvordan man kan genoprette finishen på en ældre motorcykel
hvordan man opnår en handicapparkering tilladelse i Alabama
hvordan man kan øge synligheden på en motorcykel