hvordan man bruger en Slim Jim for at låse en Ford F150

hvordan man bruger en Slim Jim for at låse en Ford F150

En slank jim er en tynd , fladbånd af metal , der kan bruges til at låse et køretøj dør uden nøgler . Korrekt brug af en Slim Jim er svært, og låsesmede og politi gennemgå omfattende uddannelse for at lære hvordan man bruger disse værktøjer uden at beskadige et køretøj . Med det i tankerne , kan du overveje at bruge den slanke jim på den glidende bagruden af din F150 snarere end på døren , da der er en langt mindre chance for, at du ved et uheld vil forårsage skade

Du skal bruge: .
Tire manometer .
Bilpleje håndbog .
En grøn attitude.

Brug en Slim Jim på døren


1 .
Tjek din instruktionsbog for at se, om din F150 har sidekollisioner airbags , så mange sene model F150s gør. Hvis din lastbil har disse , bør du vide, at det er relativt nemt at uheld indsætte disse poser , mens du bruger en Slim Jim , og de deraf følgende reparationer vil blive dyrere . Hvis du vælger at fortsætte , så gør det på egen risiko .
2 .
strategi i passagersiden sidedør , da føreren sidedøren indeholder mere ledninger og elektronik , som udgør en højere risiko for hændelige skader . Skub et stykke pap eller et andet tyndt materiale mellem passageren siderude og tætningslister i bunden af vinduet . Dette vil gøre det lettere at indsætte og manøvrere Slim Jim .
3 .
Sæt forsigtigt Slim Jim krogen nedad mellem vinduet og tætningslister . Skub den over , så hooked ende er i det omtrentlige nærheden af dørlåsen .
4 .
tryk forsigtigt mod bagsiden af bilen , mens langsomt at trække op . Du er , som fuldt ud ved at føle nu, og hvad du prøver at føle er krog på Slim Jim fange låse kontrol arm .
5 .
Træk direkte op , når du føler krogen fangst på noget . Hvis du har fanget kontrol armen , vil du se låseknappen på døren hæve og døren vil låse op. Hvis dette ikke sker , at forsøge .

Ved hjælp af en Slim Jim om Sliding Rear Window


1 .
Kom i bunden af bilen og nærmer bagruden .
2 .
Skub krogen ende af Slim Jim mellem de to forskydelige vinduespartier lige over låsen .
3 .

Anvend blid nedadgående pres med Slim Jim , som du trækker det tilbage mod den side , hvorfra du har indsat den . Dette bør let frakoble låsen , og du vil høre låsen vendes , når dette sker .
4 .
Indtast førerhuset gennem bagruden , hvis det er muligt , og låse døre fra indersiden . Tænk grundigt , før du gør dette , da bagruden er ikke særlig stor og er ikke designet til folk at kravle igennem . Med det i tankerne , kan en slank person være i stand til at gøre det let , så overvej mobilisere hjælp af en ( lille-ish ) ven . Du kan være i stand til at læne ind gennem dette vindue langt nok til at nå låsen knop eller effekt låsekontakten uden faktisk at komme ind i førerhuset .

gode råd og advarsler


 • Hvis du vil klatre gennem bagruden ved dig selv , i det mindste fortælle nogen først, hvis du går i stå . Bruge sin sunde fornuft , inden du forsøger at klemme sig igennem . Overvej at vende sig til en professionel låsesmed , før du bruger en Slim Jim på døren til en F150 med sidekollisioner airbags . Det kan ikke understreges nok , både på grund af risikoen for skader fra den pludselige inflation af airbags og store omkostninger ved at have indsat airbags udskiftes.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan være en god chauffør
  hvordan man kan finde batteriet på en Suzuki gsxr
  hvordan man får et kørekort i Texas
  hvordan man kan købe en radar -detektor
  hvordan man bestiller onstar
  hvordan man forbereder en ældre køreprøve
  grunde til at bruge sikkerhedssele
  hvordan man kan bevare roen i Los Angeles trafik
  hvordan man programmerer en transponder nøgle til en Nissan XTERRA
  hvordan du fjerner fabriksinstallerede klistermærker fra en pickup truck